Al-Car

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Opata Hackiego 8-10

POLECAM ! (1) Serdecznie Polcem tę szkołę Jazdy ! Instruktorzy podchodzą do szkolenia... Szymon T. Za pierwszym! (1) Super sprawa i to za taką cenę! Zdecydowałam się na AlCar tylko ze wzgląd na... Mała Mi szkoła marzeń! (1) Szkoła jazdy, w której NAPRAWDĘ uczą jeździć! Genialny sposób przekazywania... Karina
Polecam (1) Jak najbardziej polecam. Kurs w rewelacyjnej cenie, szybko i rzetelnie... Paula ZDAŁAM (1) Muszę sie pochwalić że nie wieżyłam sama sobie że mi sie uda zdać co prawda... Agnieszka Wyszecka kursantka (1) Gorąco polecam ja nic nie umiałam ,a zdałam za pierwszym razem dzięki... absolwent NAJLEPSZA SZKOŁA W GDYNI !!!! (1) Jak najbardziej POLECAM !!! Zaczynając od - ATRAKCYJNEJ ceny kursu !!! Po... kamila Słabiutko (3) Nie polecam. Po nich musiałem dokupować godziny i stratą pieniędzy było tam... Adaśko Paulina - opinia (1) bardzo się stresowałam podczas egzaminów, podchodziłam kilka razy i już... Paulina ŚWIETNA SZKÓŁKA JAZDY (1) świetna szkółka jazdy, polecam. Duża zdawalność egzaminów państwowych.... Marcin Ż Polecam Al-car (1) Dziekuje instruktorom, szkolenie bardzo profesjonalne, jazdy to sama... rrr AL- Car (6) Dzięki tej szkole zostałam profesjonalnie przygotowana do egzaminu.Dziękuje... Monika prawko (1) Extra szkoła jazdy.Mam same dobre wspomnienia z kursu. Nauka upłynęła bez... Lena opinia o szkole (1) zdecydowanie polecam. pozytywnie mnie zaskoczyli. muszę przyznać, że miałem... Z. gosia (1) zdałam!przeniosłam się z innego ośrodka do al-car i to była DOBRA decyzja,... Gosia UDAŁO SIĘ ! ;) (1) OSK "Al-Car" jest naprawdę godny polecenia. Ciekawie prowadzona teoria i co... Patrycja Mam prawko !!! :) (2) Pełen profesjonalizm przy miłej atmosferze :) gorąco polecam wszystkim!... Agnieszka ,,Dodatek'' z Kościerzyny (1) Ja również bardzo serdecznie polecam wszystkim szkołę Al-car. Jestem z... Sylwia Ł. Rewelacja POLECAM! (1) Miła atmosfera bez stresu wykłady , jazdy bardzo nauczające Dziękuję... Helenka GORĄCO POLECAM SZKOŁĘ AL-CAR!!! (1) Chciałabym wszystkim bardzo polecic tę szkołę naprawdę rewelacja.Takich... Irena