Al-Car

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Opata Hackiego 8-10

Mega Polecam (1) Polecam Szkołę Al-car Pani Alicja świetne podejście do kursanta super... Krzysztof Spieck POLECAM (2) Co mozna tutaj napisać poprostu POLECAM!!!! Dziekuje za kursik i... Michał super szkoła (1) zdalem za pierwszym razem bardzo polecam Daniel
Zdałam za drugim podejściem !!!! (1) Polecam AL_CAR świetna szkoła nauki jazdy w szcególności P Ala to wspaniały... Natalia Magda - opinia (1) Serdecznie polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem. Zostałam świetnie... Magda bardzo polecam (1) Szkole p.Ali bede wspominal z usmiechem na twarzy pelen profesjonalizm... Łukasz Dobra szkoła (1) Bardzo dobra obsługa i poziom kursu, a także przystępna cena. Dzisiaj zdałam... Ola super szkoła POLECAM !! (1) dzisiaj zdałem teorię oraz praktykę za pierwszym razem, zostałem... Dawid Michał - opinia (1) Elastyczny grafik szkoleń, profesjonalne podejście i skuteczność - zdałem za... Michał Jedna z najlepszych szkół (1) Tanio, szybko i profesjonalnie. Dużo wolnych terminów - szybkie ukończenie... Mateusz Al-car nr 1 !!! (1) Szczerze polecam szkołę Al-car. Za sprawą wyrozumiałości i umiejętności... Daria POLECAM (1) Polecam gorąco! Świetne przygotowanie, miła atmosfera oraz przystępna cena za... Ela Zdane! POLECAM! (1) Długo szukałem odpowiedniej szkoły do nauki jazdy, Al-Car polecili mi... Dawid K Polecam !!!! (1) Polecam z calego serca osrodek szkolenia Al-Car , p.Alicj Dettleff ma... Monika Okoniewska zdałam :) (1) Dziękuję bardzo za wspaniałą i konkretną obsługę,rewelacyjny kontakt,a... Alicja :) Polecam. (1) Polecam OSK Al-car. Prawko zdane za drugim razem, teoria za pierwszym.... Kamil Polecam!! (1) Prawo jazdy zdane i po stresie. Szybko łatwo i przyjemnie! Dziękuję za owocną... Justyna Super, po prostu pełny profesjonalizm! (1) Zostałam znakomicie przygotowana. Teoria zdana w pierwszym terminie. Praktyka... Ola Polecam wszystkim! (1) Dziś stałam się kierowcą kat. B! I to wszystko zawdzięczam p.Alicji !... Wiola Ś. ZAJE.....A SZKOLA (1) Poleca ta szkole bardzo dobre szkolenie jesli chodzi o teorie i praktyke... dawid