Al-Car

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Opata Hackiego 8-10

Warta polecenia szkoła jazdy. Nauka w innym stylu niż w innych szkołach. Polecam (1) Dziękuje Bardzo. Zdane za pierwszym razem, i teoria i praktyczny... Rafał Klas TYLKO AL - CAR (1) Dziękuję dziękuję dziękuję zdane za pierwszym razem pozdrowienia dla mojej... Mati Prawo jazdy w Al-Car (1) Robiłam prawo jazdy dosyć długo przerażała mnie teoria.... bez problemów... R.
Egzamin (1) Witam po egzaminie. Zdane za pierwszym razem teoria, praktyczny 2 podejście /... ERL Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy!!! (1) Jest to bezdyskusyjnie najlepszy O.S.K. ! Zarówno nauka teoretyczna jak i... Asia Koterwas Teoria i Praktyka w jednym dniu za pierwszym razem! (1) Egzamin teoretyczny oraz praktyczny jednocześnie zdany dzisiaj za pierwszą... Sebastian M. Zdałem ! (1) Polecam gorąco. Wykłady, z których można wiele wynieść. Wielki plus za... Piotrek Polecam ! (1) Super szkoła jazdy ! Szybko i sprawnie przebiegł cały kurs, bez żadnych... Mikołaj Gorąco POLECAM- znakomity ośrodek sprosta wszystkim oczekiwaniom! (1) Mnie również ta szkoła została polecona i faktycznie jest świetna, bardzo... Mateusz Polecam! (1) Po wyjeżdżeniu 30 godzin w innym ośrodku, czułam się niepewna i niedouczona.... Emilia AL-Car (1) Lepszej szkoły wymarzyć nie mogłem sobie. Klimat panujący zawsze dobry... Paweł POLECAM - szkoła SUPER (1) Polecam OSK AL- CAR w Gdyni na ul. Morskiej 169 Właścicielka i instruktorka... Beti Polecam ! (1) Naprawdę bardzo dobra szkoła! Każdy z instruktorów jest profesjonalny i... Aneta Fantastyczna ekipa! (1) Pani Kierownik Alicja jest bardzo zorganizowaną i konkretną kobietą.... Angelika Sawicka Natalia - opinia (1) Polecam wszystkim ALCAR ! Instruktorki kochane ! Pani Gosia i pani Ala.... Natalia Polecam wszystkim!! (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Sama zdałam za 1 razem. Pani Ala potrafi... Marysia Polecam (1) Polecam super instruktorki Małgosia i Alusia , rzeczowo , konkternie bez nerwów Kasia Polecam ! (1) Gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców Al-car. Troszkę mi zajęło zdanie... Monika polecam szkółkę Alcar! (1) Z Panią Alą można się ze wszystkim dogadać, dopasować godziny jazdy, bardzo... Kasia Polecam :) (1) Szkółka naprawdę super, miła atmosfera, dobry poziom nauczania i przede... Natalia