Al-Car

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Opata Hackiego 8-10

Sandra Niźnik - opinia (1) Serdecznie polecam Osk i naukę jazdy z Panią Alicją. Pełen profesjonalizm,... Sandra Niźnik Polecam wszystkim (2) Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć jeździć a nie tylko zdać,w... Agnieszka Polecam (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Wspaniała atmosfera, kompetentni... Anonim
Polecam (1) Pani Ala, super sprawa Szybko, rzeczowo. PORD zdany za pierwszym. Polecam dla... Szymon Szkoła idealna !!! (1) Najlepsza szkoła Polecam!!! Super podejście do kursantów , miła atmosfera na... Artur Najlepszy ośrodek szkoloenia kierowców w Gdyni. (1) Polecam w 100% ten ośrodek. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Moim... Natalia Egzamin zdany! :) (1) Polecam, super atmosfera dzięki czemu nauka jazdy to sama przyjemność! Będzie... Julka Najlepsza szkoła! (1) Szkoła naprawde godna polecenia. Fachowa nauka i miła atmosfera Instruktor... Aśka Polecam! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Kurs przebiegł sprawnie i przyjemnie. Jak... Artur Super szkoła. (1) Świetna szkoła w najlepszej cenie jaką znalazłem. Instruktor Wojtek pełny... Michał SUPER!!!! (2) Szkoła jest super! P.Alicja bardzo sympatyczna kobieta, która wymaga i uczy... Marta Polecam!!! Jak zdać egzamin to tylko u Ali :) (2) Polecam tą szkołe! Świetne i merytoryczne przygotowanie. Pani Ala jest... Magda B Al car (1) Dziękuję p.Alicjo za czesc praktyczna bardzo dobra nauka , a także czesc... Sławek Polecam (1) Miła atmosfera I fachowa nauka jazdy samochodem. Patrycja AL Car Najlepsza Szkoła (1) Najlepsza szkoła Polecam!!! Super podejście do kursantów , miła atmosfera .Po... Magdalena K Robson :) :P (1) Polecam Al-Car nie ma lepszej szkółki atmosfera przyjemna i podejscie do... Robson :) :P ŁUKASZ R (2) Witam polecam Alicje. Super poziom nauczania wykupilem 20 godzin ponieważ... Łukasz Kurs odpowiedzialnej jazdy (1) Widać, że instruktorom zależy na tym, żeby wypuszczać na ulicę... Paula Po 1h z Panią Alicją egzamin w Gdyni zdany! (1) Witam serdecznie. Moja historia jest dość zawiła. Otóż cały kurs robiłem w... Rafał ALCAR najlepsza szkoła w trójmieście (1) Najlepsza szkoła Polecam!!! Super podejście do kursantów , miła atmosfera na... Michał.P