pam pa ram pam - opinia (1) uwaga uwaga na ceny ! pol litra kosztuje 200 zl. troche zonk jak za 4 z... pam pa ram pam impreza Hawana Carnival - totalne nieporozumienie. (1) w opisie imprezy http://rozrywka.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=116761... salseros Polecam (1) Zacne miejsce do zasłuzonego tygodniowego odpoczynku. Kultura, muza, miła... Sergiej. Sopot.
Valentine's day party (1) impreza naprawde na wysokim poziomie, b. miła obsługa już od samego... M. Klub średni, nienajgorszy (1) To klub duży, do którego zawsze można przyjść i raczej nie powinno być... Yar nie polecam (1) bo to wielka ściema, klub przereklamowany min. przez pół nagie... maćko Bardzo przyjemnie, ale szału nie ma !!! (2) PLUSY 1. muza ( jedyna taka w Trójmieście) - to największy plus 2. fajny... Magda Klub Go-Go??? (1) Odnośnie opini pani Lalinki....duuuuużo brakuje aby w klubie zapanowała... blonde Świetny klub :) (1) To co zrobiło na mnie duże wrażenie juz na wejściu-to wystrój klubu-po prostu... zadowolona ;))) katastrofa (1) Myslalem ze to bedzie impreza godna patrona ale tak nie bylo.1.poziom tak... Marynarz Dobre pierwsze wrażenie (1) Piątkowa impreza była przednia, choć ludzi nie było na pęczki, było miejsce i... akaa szału nie ma!! (1) bez żadnych rewelacji. jedyne co wywarło na mnie wrażenie, to ceny... s.s. Nieoficjalna strona Dream Clubu (1) Do Dream Club'u przychodze od samego poczatku. Jest to moim zdaniem najlpeszy... Wojtek dla ludzi ze smakiem, waaartooo!!! (1) po prostu warto. DC to coś całkowicie innego od tego, co dzieje się dookoła.... Tomo ;) (2) mi się klub podoba i jak do tej pory dobrze się tam bawiłam... ;DD w... ;) lalinka - opinia (1) przesadna ilosc rozneglizowanych tancerek,organizatorzy nie pomysleli,ze nie... lalinka pomyłka (2) to miejsce to kompletna pomyłka moim zdaniem.Ma być ekskluzywnie ,a jest... studentka club z klimatem (1) miła obsługa, dobra organizacja koncertu - wnętrza lokalu przygotowane z... Marta Dream (2) Super imprezownia. Dj bardzo dobrze gra muzyke pod ludzi. Swietne housowe... Juan Martin klient - opinia (2) To była jedna z najleprzych imprez na jakiej byłem w życiu ! Nie wiem czy tak... klient