Odradzam (4) Dawno nie spotkałem się z taka obsługą jak w tym klubie, początek był... bartek Bardzo zadowolone! (1) W minioną sobotę bawiłyśmy się z koleżankami w Dream Clubie, jest to na... druhna SZATNIA 5ZŁ- Ż E N A D A !!! (1) imprezka całkiem ok, ceny...porażające..rozumiem wstęp 10zł-ok, ale SZATNIA... Ania
Profesjonalizm (1) Ogolnie gdy bylem pierwszy raz myslalem ze bedzie zle ze ten klub nie nadaje... Then224 Nagłośnienie (2) Wczoraj po raz drugi byłam na koncercie w tym klubie. I po raz drugi jestem... Issi ja nie wróce (1) Byłam po raz pierwszy(aż godzinę). Nie wiem jak jest ze wstępem. Podobno była... Alicja Fajnie :) (1) Klub spodobał mi się.Wystrój fantastyczny :) Obsługa za barem ok,ale tekst w... E. To chyba nowy #1 w Sopocie (1) Jestem juz po 30. także troszkę zmartwiło mnie młode towarzystwo, no cóż....... vivaldi198 ot tak (1) Bylem wczoraj w DC pierwszy raz na dluzej przy okazji koncertu. Szczerze... jm Po prostu polecam! (1) Czwartkowa impreza w Dream Clubie okazała się naprawdę świetna. Nie sądziłam,... metisse Do: Obiektywna (1) Witam. Dziekuje z uwagi. Postaram sie ustosunkowac do Pani opinii.... Darek Dream Club rewelacyjny koncert niedzielny (1) rewelacyjny koncert niedzielny Wieczorny spacer Monciakiem, przerodził się w... Tomek obiektywna - opinia (1) Od razu polubiłam dream club. Ekskluzywny wystrój dla klientów o wysokim... obiektywna Panna Młoda (1) Idealne miejsce na ostatni panieński wieczór. Można oddać się czarowi tego... patrycja Cudownie , cudownie i jeszcze raz ... (1) Po raz pierwszy bylem w dreamclub'ie w sobotę . Wystrój naprawdę robi... hoaxer Wymarzone miejsce (1) No nie ma słów które mogły by opisać sobotni wieczór w Dream Clubie... Fred Warto (1) Polecam to miejsce - warto je odwiedzić ze względu na możliwość fajnej zabawy... Piotr Było super! (1) Wspaniała atmosfera, niepowtarzalny klimat, oraz profesjonalna obsługa.... Zarządzacz :) (3) Naprawde fajna imprezka. Poszlismy tam z kolegami zrobic kawalerski bo Dream... Bartek Emeryt club (4) Poszłam do klubu z ciekawosci,reklamował się świetnie sparing miedzy muzyką... Paulina Graczyk