Polecam! (1) W Dram Clubie imprezuje często i nigdy nie się nie zawiodłam. Klimat w klubie... Ania sobotnia noc:) (1) sobotnia noc w tym klubie należy do najbardziej udanych imprez. Byłem w kilku... przyjezdny Izka - opinia (1) Lokal dla ludzi z klasą, którzy potrafią się dobrze pobawic:) jestem tam co... Izka
Chcecie prawdę poczytać o tym klubie to jest jej sporo na WP (1) http://praca.wp.pl/kat,18453,opage,5,sort,0,title,Jak-oszukuja-kelnerzy-i-bar... ja Doskonały klub (3) Jako osoba która nie biega często po klubach - będąc zapracowaną mamą 2... Alicja żenada! (5) w ostatni piatek chciałam wybrać się do tego clubu bo widziałam w internecie... zawiedziona na maxa styl, elegancja, bezpieczeństwo i dobra impreza (3) Od wejścia do Clubu masz wrażenie, że jesteś wyjątkowy. Przemiła osoba... sopocianin po urlopie Tragedia.... (3) Barmani ----> kultura poniżej normy - .... Przy trzecim zamówieniu... Anna FATALNE PRZYJĘCIE :( (1) Weszliśmy ze znajomymi ..każdy wstęp w zależności od wyglądu!! tak tak!! 10 -... nely Club pierwsza klasa!! (1) Czadowa impreza dla wszystkich!!Polecam bardzo serdecznie!!:) Basia Uwaga (2) Miejsce moze i fajne tylko trzeba uwazac zeby panie ktore bujaja sie na... ktos to ma byc prestizowy club???? (3) ten club to jedna wielka pomyłka nie ma w nim nic fajnego pozytywnego nie... club-erka Marta - opinia (1) Polecam to miejsce wszystkim osobom, które cenią sobie wysoką kulturę i... Marta Miejsce dla mnie (1) Dream Club to klasa w klasie. Na początku nie wierzyłem, że im się uda ale na... weekendowicz Miejsce na poziomie (1) Chodzę do Dreamu przynajmniej co dwa tygodnie, jedyne miejsce w trójmieście... Marek NUDA! Nie warto, nie polecam. Dyskoteka dla młodzieży. Zero klimatu! Kiepska muzyka! (5) CENY: powalające. Piwo 8zł 0,33 . Szok ale wiadomo gdzie się idzie. Wstęp... Monika z Trójmiasta (tak to ja) Fajny klub, ale....... (1) Wjazd 20 zł, w sopocie to norma więc powiedzmy że ok, szatnia 5 zł najdrożej... Arczibald Reklama dźwignią hanldu (3) Nie da się ukryć, że wraz z przyjaciółmi dałem się przekonać reklamie, że... Marcin Grzybowski masakra!!! (2) Odnośnie opinii Pana Michała z 14 lutego uważam, że klub nie jest jednym z... Kasia K. mam mieszane odczucia (3) bylam wczoraj w deram clubie 1 wszy raz lokal fajny ale troch przerazily... arstons