Wystrój i klimat super, ceny wygórowane, mało miejsc przy barze (1) Tak jak w temacie. Wystrój oryginalny, elegancki, przyjemnie się tam... nikitta Beznadzieja na pewno tam nie wrócę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam (12) Wybrałam się ze znajomymi do tego "klubu" na halloween. Obsługa była bardzo... Zdegustowana impreza niezapomniana :) ale... (1) co to za obsługa?? barman w okularach- ZERO KULTURY! Kasiaa
Świetny klimat (1) Bywam regularnie, nie sposób tam się dobrze nie bawić, muzyka uniwersalna... k :) (1) Klub wystylizowany rewelacyjnie, pełna kultura i profesjonalizm wśród... Pola H.C. - opinia (1) Pokazy mody - super sprawa!Widać, ze klub ma pomysł na siebie. Podobają mi... H.C. Imprezy Fashion (1) Bardzo mi się podoba, że Dream Club robi dużo imprez związanych z modą i... Gabi STYL I KULTURA (1) ELEGANCKI KLUB. DLA LUDZI Z KLASĄ, KTÓRZY LUBIA DOBRĄ IMPREZĘ. ŚWIETNY... ADAM Full Moon (1) Z pewnością się zgodzą ze mną wszyscy, którzy cenią sobie obsługę o wysokim... rudy najgorszy klub w trojmiescie! (1) Nie polecam tego klubu ,bardzo niemila obsluga.Wszystkie miejsca siedzace w... Daniel ochroniarze (1) chcieli mnie wyrzucić za zbyt długie korzystanie z WC!! jeden z tych dużych... niezadowolony masakra (1) Po kilku pozytywnych opiniach postanowiłam sie tam wybrać i .. niestety... kaśka wstrząśnięta (2) Pierwszy raz trafilam ze znajomymi do tego klubu i bardzo szybko tego... wstrząśnięta yanek ~ - opinia (1) zaczne od dobrych rzeczy zeby nie bylo ze tylko narzekaja wszyscy, a wiec... yanek ~ co to była za noc :) (1) Na prawdę świetne miejsce...a jacy faceci... Piotrek, strasznie Cię... ilona Odczułem zdecydowany dyskomfort i zażenowanie (4) idąc wczoraj do Dream Clubu. Zapisałem się ze swoją dziewczyną na facebooku,... zawiedziony ciekawy klub ale mam pare ale (1) W sumie bylem tam po polnocy klub calkiem fajny tylko troszka slaba kontrola... wojti Ten lokal to pomyłka. (4) Przyjechali do Mnie znajomi na weekend, chciałem zabrać ich do fajnego... Patryk Niesamowity Klub!!!!!! POLECAM wszystkim ;) (1) Bylam tu w zeszlym roku we wrzesniu na wakacjach i bawilam sie cudownie.... Monika Bardzo dobry klub (1) Kulturalna impreza, bez dzieci, wszczyscy dobrze się bawili. Parkiet... Meg