klub na poziomie (1) Baaardzo fajny lokal, przede wszystkim bezpieczny. ceny jak na Sopot... anka Jedyne takie miejsce :) (1) Nie wiem naprawdę skąd tyle negatywów.. Nie których chyba przerasta to... Alibaba SUPERRRRR (1) Bywam ze znajmymi w Dream'ie i zawsze dobrze się tam bawię.Od samego początku... JG
Najlepszy Trójmiejski klub! (2) Najlepszy, najbardziej prestiżowy, elegancki i z klasą a zarazem młodzieżowy... Klaudia :) Chamski bramkarz i brak zarezerwowanego stolika (1) tak w skrócie można ocenić wizytę w tym miejscu. Nie oczekuję od odzienego w... Krzysztof wzorowa ochrona (2) Musze przyznać, że w klubie bawie się dość często, ale pierwszy raz spotkałam... Kasia Przereklamowany (1) W Dreamie byłem kilkakrotnie, jednak już chyba więcej tam nie przyjdę.... Rafał selakcja porażka (2) wpuszczają małolatów w koszulach z auchana za 5zł a nie wpuścili kolegi bo... ada FAjny Klub (1) Ja zupełnie nie rozumiem waszego oburzenia dotyczących cen :) 50 zł za... Kadej Nie polecam ... (1) Może zacznę od pozytywów, gdyż ich z pewnością jest mniej. W sumie, to... f22mas ŻENADA (1) Najgorszy klub w jakim kiedykolwiek byłem. Pseudo selekcjoner i ochrona -... Klubowicz Wejście (2) Ktoś się może orientuje czy na Ladies Night wejście do klubu dla kobiet jest... aka beznadzieja (1) Nigdy tam nie idzcie, odradzam ten klub jest drogi, lipna obsluga (...) Pawel Fajne Miejsce (1) Najlepsza impreza w trójmieście , nie ziemska muzyka dj się popisał a do tego... Krzysiu Rewelacja (1) WIELKI SZACUNEK TO CO ROBICIE IMPREZA PIERWSZA KLASA NIE WIELE JEST TAKICH... Karol Bal Urodzinowy - ŻENADA !!!! (2) To niesamowite, żeby wstęp do sterfy dla VIPów kosztował 400 zł od osoby, a... tati masakra (1) ludzie poszedlem sobie na disco co podchodzilem do baru to barman nie mial... ŁDZ Klimat typowo VIVA-wski (1) Klimat typowo VIVA-wski misiek super imprezka (1) Mi i moim znajomym się bardzo podobało, wielki plus dla właściciela super... Grzegorz sylwester 2010 (2) Ogólnie impreza ok, dobra muzyka , ludzi w sam raz ALE mam spore zastrzeżenia... szok