Mega klimat. (1) Impreza świąteczna 25.12 po prostu świetna. Świetna muzyka, bardzo dobra... qbowicz Barbara - opinia (1) Kulturalnie, klimatycznie. Jak zwykle doskonała impreza. Dobra muzyka. Zacne... Barbara wspaniałe miejsce :) (1) Jestem stałym bywalcem Dream Clubu i muszę przyznać że niedzielna świąteczna... singsong
słabo, bardzo słabo. (1) Klub dla osób, które nie wiedzą co mają robić z pieniędzmi. Słabo, pod... rocky Hmm... (1) Podczas Ladies Night w dn. 09.12.2011 fantastyczny Pan Ochroniarz nie wpuścił... DJ Pat Obsługa OK! (3) Nie wiem co wy tak narzekacie na tą obsługę! Chłopaki za barem dają nieźle... mg lipa (1) fatalna obsługa ludzie którzy tam przychodzą to kompletna porażka myślą że sa... MARTA/TOMEK Świetny Dj (1) W Dream Clubie bywałam tylko na otrzęsinach. Tym razem wybrałam się w piątek... Aśka Panie w bujakach (1) Ogólnie pozytywne wrażenie. Panie choć bez efektów nieźle trzymały się na... AS Zgadzam sie z przedmówca Selekcjonerka tragedia (1) byliśmy w zeszłym tygodniu i na wstępnie muszę napisac o prymitywnej wrecz... niezadowoleni Nie polecam (1) Wizyta w piątkowy wieczór. W pewnym momencie na parkiecie podbija nakoksowany... piątkowy NIEMIŁA SELEKCJONERKA!!! (1) Niemiła selekcjonerka którą boli dosłownie wszystko może i ładna ale mocno... Ma Rewelka! (1) Odwiedziłam klub z koleżankami po dłuższym czasie, na początek bardzo miłe... Kamila M:M:K. - opinia (2) pierszy raz i ostatni bylem tam, pszy zamuwienu newedzialem ze to koniec... M:M:K. niemiłe zaskoczenie:( (1) Witam. Wybrałam się wczoraj z przyjaciółkami do DC. Chciałyśmy miło spędzić... beti Polecam!! (1) W dream clubie byłam kilkukrotnie, pierwszy raz przypadkowo na ladies night.... J. Moje wrażenie (1) Jeśli ktoś lubi pląsanie - w rytm najnowszych hitów z nurtu umc-umc - w... Zbyszek babskie czwartki (1) Bylysmy z kolezankami w zeszlym tygodniu zachecone darmowym szampanem i... Ewa Naprawdę polecam!!! (1) W dream clubie byłam już kilkakrotnie ale pierwszy raz trafiłam na imprezę... Monika Mateusz - opinia (1) W zeszłą sobotę miałem okazje bawić się w Dream Clubie razem ze znajomymi,... Mateusz