bardzo fajne miejsce! (1) w Trójmieście mieszkam od kilkunastu miesięcy i z ciekawości odwiedziłem... oliwier CUDOWNA IMPREZOWNIA (1) Przyjechala do mnie rodzina na wakacje i postanowilismy pojsc na Monciak... harpi69 Świetne miejsce! (2) Dream Club to naprawdę świetne miejsce! Ceny bardzo przystępne, niesamowity... chilliwilli
Rewelka:):):) (1) Super,super,super...Mega klimat,muzyka co prawda komercyjna ale swietnie... Magda zmarnowana kasa, zmarnowany wieczór (1) Z kolezakami zostalysmy prawie wciągnięte do dream clubu przez strasznie... Ja beznadzieja!!!! (1) Jeżeli ktoś szuka dobrej zabawy na poziomie to niech omija ten klub szerokim... BYŁY KLIENT NIESŁOWNOŚĆ (1) Organizowałam wieczór panieński. Wszystkie szczegóły zostały ustalone... Patrycja dyskryminacja (2) witam, poszedłem z kolegą do dc ale na wejściu powiedziano mi że wpuszczają... tattooscorpion Gdynia ŚWIETNY KLUB!!!!!! (1) WSPANIAŁA MUZYKA,EKSTRA IMPREZY,,,MOŻNA POGADAĆ,JEST z****IŚCIE,BAWI SIĘ CAŁY... jarek Fatalny klub (1) Ochrona jest bardzo nie przyjemna ceny są za wysokie pokazy mody... Iwona Obsługa szkoda słów!!! (4) Przejechałam ponad 100km,żeby się wkurzyć bo wybierając się na dyskotekę do... Maniak Tragedia! (1) Muzyka beznadziejna,ceny z kosmosu,obsługa niemiła-barmani maja miny jakby... anty DC Nie polecam !!!! (1) Wybrałyśmy sie wczoraj z przyjaciółkami do dream club-u.Przyznaje jest tam... paula3miasto moja opinia (2) (...) Ceny na barze z kosmosu, odstrasza sam barman który przyjmuje... Jack Nie mogę doczekać się sylwsetra (2) Jestem taka podekscytowana, dziś właśnie wykupiłam sobie sylwestra z... Monika klub spadł na psy (6) W wielkanocną niedzielę pojawiłam się w klubie po ok. dwu miesięcznej... yoaann lokal-ok, obsługa-fatalna (2) Moja opinia na temat tego lokalu jest bardzo podzielona. Wystrój bardzo Ok,... marry Nowa Sahara (1) jak w temacie. byłem tam raz i wiecej nie mam zamiaru. to nowa sahara tylko... sahara Raczej odradzam (1) Generalnie klub dla bogaczy. Ceny nie do przyjęcia, barmani porażka. Jedyny... Gosza Na poziomie (1) Co tu dużo pisać wiadomo impreza w DC najlepsza!!! Jeden z moich ulubionych... k