Mega urodziny ! (1) Organizowałem w Dream Clubie urodziny w piątek i muszę przyznać że byłem... pawcio Polecam z czystym sumieniem! (1) Klub na wejściu przyciąga bardzo ładnym wystrojem i duża powierzchnia. Muzyka... Gość polecam (1) Gorące dziewczyny bująjące się na huśtawkach, wspaniała muzyka, gaśnica... Danio
NAJLEPSZY KLUB W TRÓJMIEŚCIE (1) Jeśli wybieram się na imprezę zawsze wybieram Dream Club. Najlepsza muzyka i... studentka Jak najbardziej polecam (1) Wszystko co najlepsze. dziewczyny a szczególnie te bujające się są super, i... krzysiek :) (1) Najlepsze miejsce do zabawy w Trójmieście :) dobra muzyka, fajny wystrój, nie... Ja Najlepiej tylko w Dreamie (1) Świetna muzyka, najlepszy personel -bardzo miły i rozgarniety, bramkarze oraz... weronika Jeden z najlepszych klubów w trójmieście! (1) Od jakiegoś czasu coraz częściej bywam w dream clubie i mam o nim jak... pijak najlepsze urodziny (1) Polecam serdecznie ten klub. Wraz ze znajomymi świętowaliśmy tam moje 35... Aleksandra Bardzo polecam (1) Polecam wszystkim odwiedzającym Trójmiasto imprezy w Dream Club. Panuje tam... Paweł Nie polecam ! (1) W Sobotę wybrałam się na imprezę do Dream Club, zadzwoniłam wcześniej zapytać... Zocha Masakra!!! (1) Pomijając, że wstęp kosztuje 50 zł za VIP, szatnia płatna 5 zł od osoby, b... Joanna cennik (1) Odwiedziłem w ostatnia sobotę DreamClub. Sytuacja miała miejsce przy barze na... xabalo Zabawa w Dreamie (1) Generalnie jeśli idzie o obsługę nie mam większych zastrzeżeń. Czasem... Sopocianka przeginka (1) pierwszy raz w sopocie i pierwsza impreza no i odrazu rozczarowanie.wnetrze... WACO Opolskie Obsługa na wejściu beznadziejna w szczególności pseudo bramkarz zbierający kase (1) Witam, chciałbym państwu napisać na temat swojego nie zadowolenia. Wczoraj... Piotr Walentynki w Dream Club - PORAŻKA (1) Z koleżankami i Naszymi partnerami, postanowiliśmy spędzić tegoroczne... Olga Nie polecam tego lokalu! (1) Lokal masakryczny pod względem zarówno cenowym jak i obsługi. Po wejściu,... Karolina NACIĄGANIE GOŚCI (1) CHCĄC SIEDZIEĆ PRZY STOLIKU MUSISZ KUPIĆ BUTELKĘ ALKOHOLU NIE MOZESZ WYPIĆ... ZŁY dziewczyny (1) jestem z belgii i webieram sie do sopotu !!! czy tam idzie spotkac kobiety ?... marketgarden