Przereklamowany (2) Byłem tam raz w sobote, ogolnie muzyka spoko. po wystroju spodziewałem sie... Marek Lipa (1) Projektant chyba nigdy nie widział knajp na styl lat 20. Muzyka kiepska,... Kasia06660 Hotel bar and club... (1) Bedac w roznych klubach i sam kiedys pracujac w klubie sopockim moge... Radek
coś nowego (1) Klub na początku może robi dobre wrażenie-fajne lampy z... megi Bardzo pozytywny klub (2) Kolega kudelsky chyba pomylił Dream Club z Saharą w Kartuzach. Byłem w... Tomasz średnio (1) klub bez rewelacji ale z potencjałem.narazie nie zachwyca ceny troszeczke za... johny CIekawe miejsce, warto zajrzeć, a będzie się wracać z chęcią.. (2) Poszedłem pod namową znajomych z nastawieniem na zwykły nowy lokal, rzadko... Kuba-Mouzi Tragedia (2) OKej jestem w środku. I co? Gdzie jest ten szau? Gdzie ten przepych i... kudelsky juz po samej nazwie można się domyśeć, co to za klub... (1) nie wiem, co ludzie mają na myśli mówiąc "klimatyczny klub" w tym... kaszak nic specjalnego (2) szczerze to klub jak kazdy inny. poza tym ze jest nowy to nic specjalnego nie... magda Fajny klub (1) Podoba mi się w Dream Clubie. Na szczególną uwagę zasługują rzecz jasna... Milan wygięta od ekskluzywności i prestiżu... (1) Zacznę od wejścia, widzę czerwoną wykładzinę na schodach, kieruję się na... zorro Pozytywnie...:) (1) Byłam w sobotę i muszę powiedzieć, że było fajnie, troszkę kolejka do szatni... Kasia nic specjalnego (1) Lokal nie robi z pewnością takiego wrażenia jak niektórzy tutaj piszą.... zyggy Jest ok! (1) ok, chcecie szczerą ocenę to ją dostaniecie. Obsługa klienta - zdecydowanie... Książę Sylwester 2008 (1) W miłej atmosferze rozpoczęłam rok 2009. Bardzo miła i przyjazna... Lidia Przesada z cenami (1) Odwiedziłam klub w piatek ze znajomymi,obsługa przy barze sprawna i bardzo... aga PETARDA ! (1) Klub bardzo sympatyczny. Znakomity klimat. Czułem się swobodnie. Ludzie na... Bartas ZADNA REWLEACJA (1) juz na samym wejsciu wielki minus dla bramki(probowalem sie zapytac duzego... smolki Heloł (1) proszę o aktualizacje strony internetowej klubu :P może jakieś fotki z... m