Super lekarz i facet;) (1) Pan doktor prowadzi moja ciążę 3 lata temu,Jest rzeczowym, kompetentnym i... Wioleta. Słabiutko (1) Niestety każdy lekarz jest dobry do momentu dopóki kobieta jest zdrowa, a... Była Pacjentka Najlepszy wybór! (1) Rewelacyjny lekarz, godny zaufania. Prowadził moją trzecią ciążę. Żałuję, że... Dorcia
Basia T - opinia (1) Pan Dr. Piątkowski to najlepszy lekarz, godny polecenia, dzięki Niemu udało... Basia T negatywnie (2) odradzam, bardzo nieprzyjemna wizyta ja Polecam (1) Doktor Piątkowski to wybitny specjalista, wspaniały człowiek, pełen... Alicja Rewelacja ! (1) Pani Doktor prowadzi naszą ciąże od początku, jesteśmy zachwyceni... Ewa i Oskar Rewelacja ! (1) Pani Doktor prowadzi naszą ciąże od początku, jesteśmy zachwyceni... Ewa i Oskar POLECAM!!! (3) Gorąco polecam Dr. Żółtowskiego. Trafiłam do niego z polecenia koleżanki i... Magda J. A - opinia (1) Bardzo dobry specjalista. Zawsze wyczerpująco odpowiada na wszelki pytania.... A dr Ciach (9) Bylam u Pani doktor i jestem średnio zadowolona informacje na temat... wierna pacjentka konkretny lekarz (1) Jeśli ktoś potrzebuje konkretnych informacji i dobrego prowadzenia do dobrze... ddd dr Hanna Olszewska pozytywna ocena (1) Pani Doktor umie delikatnie badać i dokładnie też. Trzeba trochę z niej... ddd zdecydowanie nie polecam (1) Mimo sympatycznego usposobienia i swobodnego podejścia do ludzi pani doktor... ..... .. (1) Niestety ja także nie mogę polecić Pani ginekolog. Już na samym początku... janecik Ewa Murawska - opinia (1) Obsługa profesjonalna, jest doktorem kompetentnym, konkretnym, wyposażenie... Ewa Murawska Dr. Kijuć?! ODRADZAM (3) Doktor przepisał mi złe tabletki, nie robiąc mi wczesniej badań hormonalnych,... Agnieszka Polecam, polecam i jeszcze raz polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdej kobiecie tą właśnie panią dokror. Po... Lenkawejherowo NIE!NIE!NIE! (1) Trafilam do tego lekarza ,gdyz pilnie potrzebowalam pomocy, sytacja... Pacjentka najlepszy lekarz na świecie ! (1) z czystym sumieniem polecem dr.Szczypka wszystkim zainteresowanym, lekarz... Iwona z B.