zmieniam (1) Pani Dr rzeczywiście jest przesympatyczna, można plotkować siedząc na fotelu... Inia taki lekarz to SKARB (2) dr Niedźwiecka jest od lat "moją" ginekolog. Jest to osoba, którą cechuje... kobieta Koszt wizyty (2) Jaki jest koszt wizyty u doktora Kobierskiego? eee
szyszka - opinia (1) Trafiłam na Pana Doktora w Szpitalu, co prawda w środku nocy bo nie czułam... szyszka świetna lekarka !!! polecam!!! (1) od 3 lat korzystam z pomocy i konsultacji lekarskiej u Pani Aliny. wspaniała... ania POLECAM! (1) Pan Doktor bardzo sumienny, dokładny, a przy tym delikatny. Prowadzenie... Natalia Kasia - opinia (1) Bardzo dobry lekarz z super podejściem do pacjentki. Prowadził moja ciążę -... Kasia polecam (2) Jest to trzeci ginekolog u którego byłam a zarazem jedyny z którego jestem... ameczka Świetna opieka (1) Moją pierwszą ciążę prowadziłam u dr Ciach. Jestem bardzo zadowolona, pani dr... Ola P Parę słów o dr Olszewskiej (1) Wybór świetnego lekarza w danej specjalizacji zawsze jest dla mnie... Aga mam pytanie, (2) gdzie obecnie przyjmuje p.doktor? bo w medisonie to nie aktualne ja pacjentka - opinia (1) Wspaniały lekarz. Pan Dr jest delikatny podczas badania, z wielką... pacjentka Jestem na tak (1) Korzystam z programu Invitro z sukcesem i jestem zadowolona. Być może zabiegi... DianaSzymańska Zdecydowanie TAK (1) Właśnie jestem po pierwszej wizycie u Pani dr.i oceniam bardzo... Kamila Rewelacyjny lekarz! (1) Pan doktor prowadził moją ciążę, o wszystko skrupulatnie dbał, wszystko... a21 Rewelacyjny Lekarz (1) Pan Adam Żółtowski to bardzo dobry, sumienny, opanowany i miły lekarz.... Dagmara polecam (1) Polecam zwlaszcza ciezarnym. Swietny lekarz, kompetentny, cierpliwy,... M polecam (1) Sympatyczna, wyluzowana, ale przy tym konkretna. Prowadziła moją ciążę i... Natalia A ja serdecznie polecam (1) Lekarz z wielkim poczuciem humoru, profesjonalne podejście, dzięki niemu... kasia Edyta - opinia (1) Super lekarz nic dodać nic ująć.Pani doktor prowadziła moją ciążę i jestem... Edyta