POLECAM! (2) Klinikę InviMed odwiedziłam już kilka razy i jesteśmy z mężem bardzo... Danusia80 Lekarz godny polecenia (1) Polecam panią doktor! Prowadzi moją ciążę i jestem z niej bardzo zadowolona.... Ola Lekarz godny polecenia (1) Polecam panią doktor! Prowadzi moją ciążę i jestem z niej bardzo zadowolona.... Ola
młoda mama - opinia (1) Miałam wątpliwą przyjemność wizyty u tego lekarza. Był bardzo nieprzyjemny... młoda mama hd - opinia (1) Bardzo miły i profesjonalny lekarz hd Polecam (1) Świetny lekarz, którego mogę polecić każdej kobiecie. Prowadził u mnie dwie... ~~ Agnieszka - opinia (1) wspaniały lekarz polecam Agnieszka nie polecam (1) Pani doktor sprawdza się na przy pierwszych wizytach - miłe usposobienie... małgosia ALEKSANDRA WOLOSZYN (1) JA CHODZILAMPRYWATNIE IBYLAMZADOWOLONA ALENA PRYWATNE WYZYTY MNIE NIE STAC... ANIA Niestety z przykrością stwierdzam, że nie mogę przyłączyć się do poniższych pochlebieństw na temat dr Barbary (4) W listopadzie moja żona zaszła w ciążę.Pani Frankowska była jej lekarzem ok... rozżalony niedoszły tata Polecam! (1) Najlepsza ginekolog w Trójmieście. Wcześniej byłam u wielu lekarzy, ale nikt... Ola Polecam! (1) Uważam, że doktor jest rewelacyjny. Chodzę do niego już od dłuższego czasu i... Hanna Warto ! (1) Do profesora trafiłam w 10 tygodniu ciąży. Od początku otoczona zostałam... Magdalena POLECAM (1) De Mielcarek prowadził moją ciążą, profesjonalny lekarz. Polecam Milena poniżenie (5) Pani doktor poniża pacjentki w skandaliczny wprost sposób. Wygłasza kazania... tektyt zdecydowanie odradzam (2) Po pierwszej wizycie byłam średnio zadowolona. Po drugiej upewniłam się, że... Agnieszka Mróz A ja jestem zachwycona :) (4) Jestem wieloletnią pacjenką (prawie 15 lat). Zakres wiedzy i umiejętności... Violka Ala - opinia (1) Pan Doktor przyjmuje teraz na NFZ na ul. 10 lutego w czwartki rano tel. do... Ala Joanna - opinia (1) Wspaniały lekarz. Wielki szacunek dla wiedzy i doświadczenia. Mam do niego... Joanna Pozytywnie (1) Muszę powiedzieć że po wizycie byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Pan... Anne