Janek - ocena (1) Nie tylko naprawił, ale też doradził, jak uniknąć problemu w przyszłości.... Janek Sebastian - ocena (1) Pojawił się, zrobił swoje, zniknął i po kłopocie. Gdyby każdy tak pracował,... Sebastian Milena - ocena (1) Nie dość, że szybko przyjechał, to jeszcze miał wszystko przy sobie nie... Milena
Lidia - ocena (1) W stresie zadzwoniłam z pękniętą rurą. Przyjechał szybciej, niż obiecał.... Lidia Ilona - ocena (1) Sama w domu, awaria, strach. A on przyszedł, był bardzo uprzejmy i konkretny.... Ilona Renata - ocena (1) W domu byłam sama, ale pan był tak kulturalny i spokojny, że czułam się... Renata Jadwiga - ocena (1) Byłam już zrezygnowana przeciekało trzeci raz po fachowcach. Ten pan... Jadwiga Aurelia - ocena (1) Pojawił się na czas, miał narzędzia, nie stękał. Zrobił robotę, zapytał, czy... Aurelia Tomek - ocena (1) Wszystko ok. Polecam Tomek Nikola - ocena (1) Zalało łazienkę, byłam w stresie. Pan przyjechał spokojny, opanowany, bardzo... Nikola Maja - ocena (1) Szybko sprawnie i na temat. Maja Lena - ocena (1) Usterka naprawiona w trybie ekspres. Polecam bardzo. Lena Julia - ocena (1) Delikatny w obyciu, wszystko wytłumaczył. Nie czułam się głupio, że nie znam... Julia Olgierd - ocena (1) Normalny gość bez wyższości, bez udawania eksperta. Wszystko pokazał,... Olgierd P. Halina - ocena (1) Byłam zaskoczona, że jeszcze są tacy fachowcy. Punktualny, przygotowany,... P. Halina Ewa - ocena (1) Zadzwoniłam rano, był u mnie tego samego dnia. Szybka reakcja to dziś rzadkość. Ewa Tomek - ocena (1) Facet zna się na rzeczy. Miałem trudny przypadek i poradził sobie lepiej, niż... Tomek Marzena - ocena (1) Długo szukałam kogoś uczciwego. Ten pan był bardzo spokojny, uprzejmy i... Marzena Katarzyna - ocena (1) Sam zaproponował, że sprawdzi ciśnienie w innych punktach. Widać, że nie robi... Katarzyna Adam - ocena (1) Znalazłem go przez polecenie i nie żałuję. W 30 minut zrobione, a ja wreszcie... Adam