Kolorowe Przedszkole w Matemblewie

Przedszkola Opieka nad dziećmi

Gdańsk, Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 2

Mama - ocena (1) Przedszkole świetne, panie bardzo miłe i z świetnym podejściem do dzieci Mama Dorota - ocena (1) Przedszkole kolorowe było drugim domem dla moich dwóch pociech i gdybym miała... Dorota nika - ocena (1) Cudowne miejsce dla rozwoju dziecka. Kameralne grupy, przyjazne Panie... nika
Piotr - ocena (1) Najlepsze przedszkole - z pomysłem, opieką, kadrą, dyrekcją, pięknie położone... Piotr PGk - ocena (1) Opiekuńczość, uważność i rozmaitość PGk Karolina - ocena (1) Super opieka, polecam z całego serca. Dziecko nie chce wychodzić do domu. Karolina Jedna z mam :) - ocena (1) Przedszkole w świetnej lokalizacji przy lesie to prawdziwy atut. Przestronne... Jedna z mam :) Anna - ocena (2) Przedszkole z sercem i zaangażowaniem. Teatr, koncerty, przedstawienia w... Anna Pani Mama - ocena (2) Wspaniałe przedszkole! Panie opiekujące się pociechami pełne empatii, mają... Pani Mama Tomasz - ocena (2) Wspaniałe kameralne przedszkole z rodzinną atmosferą. Personel bardzo... Tomasz Tomek - ocena (2) Nic dodać, nic ująć. Poprostu najlepsze Przedszkole w Trójmieście!! Tomek Mama - ocena (1) Dzieci niestety często w grupach łączonych, Panie wówczas rozmawiają ze soba... Mama Zadowolona mama - ocena (2) Super placówka, świetna kadra Zadowolona mama Mama Helenki - ocena (2) Miła atmosfera,Panie zawsze uśmiechnięte,moja córka chętnie chodziła,czuła... Mama Helenki Milena - ocena (2) Super rodzinna atmosfera, miłe Panie służące zawsze pomocą,ładne miejsce z... Milena Zadowolona mama - ocena (2) Super przedszkole- prowadzone z pasją i z pomysłem. Wspaniałe opiekunki i... Zadowolona mama tkseniak@wp.pl - ocena (2) W mieście, ale poza miastem. Cisza i spokój, dzieci często ma dworze tkseniak@wp.pl Adaś - ocena (2) Super wrażenia moje dziecko mega zadowolone Adaś Marynia - ocena (2) Fantastyczne miejsce Atmosfera rodzinna a każde dziecko zaopiekowane w... Marynia Anna - ocena (2) Polecam ️ Cudowne miejsce. Anna