10/10 (1) Niezwykle profesjonalne i pouczające kursy prowadzone przez Pana Wojciecha... Mikołaj Piekarski Ekstra przygoda (1) Prowadzenie, harmonogram zajęć i sposób, w jaki zostały przeprowadzone... Kasia BF Kurs ECDIS (1) Kurs/Ośrodek jak w UK pierwszy raz w Polsce zetknąłem się z takim standardem.... Jacek Borysiuk
Bardzo profesjonalnie, w miłej atmosferze (1) Przede wszystkim super kadra, bardzo profesjonalna, z doświadczeniem na... Kasia Bardzo dziękuję za świetne urodziny! :) (1) Profesjonalna i bardzo przyjazna obsługa klienta, wszystko wyjaśnione... Grzegorz Najlepszy prezent dla ukochanego oraz świetna zabawa dla mnie (1) Super klimat, sympatyczna i profesjonalna obsługa, wszystko jest przez... Monika Zdecydowanie nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tej szkoły. Co chwila zmieniają się warunki, terminy... xenon kurs ECDIS navi sailor transas 4000 (1) Świetne podejście do kursanta, przekazywana duża wiedza pod kontem obsługi... Leszek Szober Prezent dla Świadka (1) Super atmosfera, spory arsenał, przednia zabawa. Polecam Paweł Polecam wszystkim! (1) Kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie. Znakomite podejście do kursantów.... Izabela Poza zmianami w planach to ok (1) Jestem zadowolona. To co mi przeszkadzało to zmiana planów - jednak pojawiały... Angelika Jestem zadowolony (1) Zdałem egzaminy. Nauczanie spoko. Zastanawiam się nad kolejnym kursem. Sporo... Mariusz Polecam! (1) Szkoła spoko. Polecam. To co potrzebowałem to sie nauczyłem. Zastanawiam się... Rudy Świetna szkoła! (1) Polecam wszystkim którzy chcieliby dostać się na Architekturę albo ASP. Ania Polecam!!! (1) Fantastyczna szkoła rysunku, nauczyciele z powołaniem, pasją i... Milena Adamczyk Super, polecam (1) W rok przygotowałem się na studia, dostałem się na 3 uczelnie z czego na... Kuba Dawocz asystentka stomatologiczna (1) Skończyłam naukę na kierunku asystentka stomatologiczna w szkole policealnej... Anita Bardzo dobry kurs, polecam. (2) Polecam kurs każdemu kto chciałby rozpocząć przygodę z barmaństwem. Zajęcia... Patryk POLECAM CENTRUM BEZPIECZENSTWA JASMAR (1) Polecam każdemu kto pragnie zdobyć bardzo fachową wiedzę i umiejętności.... Janina Jurkiewicz Super!!! (1) Skończyłem wczoraj kurs barmański:) Zajecia byly prowadzone rewelacyjnie:)... Dawid