Polecam! (1) Świetny kjrs rysunku! Małe grupy, prowadzący znający się na rzeczy, przytępne... Piotr Edukreska (1) Jestem bardzo zadowolona z przygotowania do egzaminów ,dostałam się bez... Stenka Monika Pełen profesjonalizm (1) Pierwszy raz byłem na strzelnicy i bylem bardzo pozytywnie zaskoczony.... Piotr
Polecam! (1) Bardzo profesjonalnie prowadzone zajęcia, z zachowaniem wszelkich zasad... Wojciech Dz Bardzo dobra strzelnica (1) Byłem pierwszy raz na strzelnicy. Naprawdę świetnie się bawiłem. Cena bardzo... Stanisław Strzelinca tajfun (1) Bardzo miła atmosfera, bez zbędnego pospiechiu. Duży asortyment, możliwość... Marcin Górecki Edukreska godna polecenia! (1) Profesjonalna szkoła rysunku, prowadzona z pasją. Sympatyczna atmosfera,... Agata Wiśniewska Najlepsza szkoła rysunku. (1) Wcześniej chodziłam do innej szkoły rysunku, w której niczego się nie... Karina Warte polecenia (1) Profesjonalna szkoła rysunku z nauczycielami z pasją, bardzo zaangażowanymi w... Ania Polecam (1) Jestem już absolwentką szkoły, ale nadal miło wspominam. Jeśli się chce i się... Ola Najlepsza szkoła rysunku! (1) Bardzo wysoki poziom nauczania i super atmosfera. Prowadzący znają odpowiedz,... Kinga Najlepszy kurs (1) Dzięki zajęciom w Edukresce byłam w stanie w szybkim tempie polepszyć swoje... Magda Idealne miejsce do nauki rysunku (1) W pełni profesjonalna szkoła rysunku, dużo się nauczyłam, a ciepła i swobodna... dominika Polecam! (1) Gorąco polecam szkołę rysunku Edukreska. Zajęcia prowadzone są bardzo... Oliwia Bardzo polecam (1) Polecam z całego serca. Po tym kursie "już nic nie będzie takie samo jak... Ula Super metodyka nauczania (1) Mialem przyjemnosc uczestniczyc na dwoch szkoleniach (ECDIS JRC). Metodyka... Wojtek Świetna integracja! (1) Wybraliśmy strzelnicę na integrację firmową i to był strzał w dziesiątkę -... Ewelina Wrażenia po rozszerzonym szkoleniu z pierwszej pomocy (1) Poszukując szkolenia z pierwszej pomocy dla pracowników firmy (branża... NOREL polecam! (1) spotkanie na strzelnicy odbyło się w miłej atmosferze, a co najważniejsze... Kamil jeden z nielicznych (1) Jedna z nielicznych firm ,ktora profesjonalnie podchodzi do kursanta.... Miroslaw