Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam! Transport Szczecin-Gdańsk odbył się bez zarzutu.... Ania nie polecam (1) strasznie żerują na słuchaczach. połowa zajęć się nie odbywa a połowa jest do... Kl Polecam! (1) Wziąłem udział w dwóch kursach ECDIS i uważam, ze były to 4 owocne dni.... Paweł
ECDIS (1) Wysoki poziom nauczania, kompetentny i doświadczony w nawigacji morskiej... Daniell Laiczka (1) Pierwszy raz na strzelnicy.pierwszy raz giwera w ręce ,pierwszy strzał i 10... Kasia Snajper :) (1) Strzelanie z takimi instruktorami to czysta przyjemność , zabawa ale i... Piotr Fajna niezpodzianka (1) Dobra mozliwosc zeby poznac jak sie strzeli, kuysin mi zrobil ztym fajno... Daniel D. polecam (1) Sympatyczny instruktor Piotrek, dobra zabawa i czysta przyjemnosc ze... marcin Prywatna opieka medyczna podczas koncertu (1) Z usług firmy korzystaliśmy w zakresie prywatnej opieki medycznej dla Artysty... ART4FUN s.c. Świetnie! (1) Z czystym sumieniem polecam Exerters. Odbyłem wiele szkoleń na terenie europy... Maciej Kwalifikowany Pracownik Ochrony (1) Jestem w pełni usatysfakcjonowany. Pozdrawiam Pana Mariusza. Julian Aleksander Michaś Najlepsze szkolenia! (1) Najlepsze szkolenia barmańskie w Trójmieście! Polecam! Pan Tomasz prowadzi... Marcin Pierwsza LIGA (1) Podejście do kursantów, poziom nauczania, zajęcia praktyczne... wszystko... Sławek Udany wyjazd. (1) Wybraliśmy się całą rodziną. Bardzo miło spędzony dzień. Hanna Świetna atmosfera (1) Na strzelaniu bawilem się świetnie. Wybrałem się z dziewczyną w celu odbycia... Bartlomiej Dulik Super Tajfun ! (1) Witam. Byłem z rodziną już na kilku strzelnicach ale tu jest mega!!! Kadra... Piotr Najlepsza strzelnica w Trójmieście! (1) Serdecznie polecam!! Profesjonalne podejście, jasno i przystępnie... Rafał Strzelanie (1) Polecam wszystkim, którzy szukają adrenaliny, rozrywki i czegoś... Krzysztof Najgorsza szkoła w Polsce (3) Takich szkół jak Nova to ze świeczką szukać. Żerują i utrudniają słuchaczom... Super !!! (1) Szkolenie super ! Podejście instruktorów indywidualne do każdego . Rozwiali... Kasia