Fajni ludzie (1) Super szkolenie, świetna zabawa będąca nauką. Sprawdzenie siebie w sytuacji... Jadwiga kurs do matury (1) byłem na kursie z matematyki i angielskiego świetni nauczyciele, ponad 90... Mikołaj Żenada (1) Tyle w temacie. Gość
Nord Ambulanse jest niasamowity!!! (1) Nie jestem w stanie wyrazic slowami jak niesamowita i profesjonalna jest... Karolina Kelleher Pełen Profesjonlizm! (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy Firmy NORD AMBULANSE. Musiałem stawić się... Arkadiusz Najlepsi z najlepszych! (1) Serdecznie polecam kusy Masters of Bartenders! Ja osobiście wybrałam... Alexandra Odradzam kursy, totalna porażka (2) Niestety odradzam zdecydowanie kursy w tej szkole. Upokarzające traktowanie... Kursantka Polecam! (1) Bardzo sympatyczni nauczyciele, cena w porządku, ogólnie polecam to miejsce! Michał Kursy Kosmetyczne (1) NIE POLECAM i zdecydowanie ODRADZAM!!! Nie profesjonalne podejście do... Emilia Najlepsze korepetycje z chemii organicznej ! (1) Pan Marcin pomagał mi w nauce do chemii organicznej. Dzięki korepetycją udało... MM Jola (1) Wspaniała ekipa. Szybka, jasna bardzo profesjonalna obsługa, transport z... Jolanta Polecam każdemu.. małemu i dużemu!!;) (1) Polecam z całego serducha. Jestem pod mega wrażeniem. Atmosfera swobodna i... Paulina Dobrze jest uczyć się od najlepszych! (1) Bardzo dziękuję Tomkowi za swobodną atmosferę kursu, a zarazem maksymalna... Karolina na luzie (1) Gdyby nie to, że planowałam pójść na studia architektoniczne, nie... Zuza Luzik (1) zuza Warts przyjść. (1) Rozpoczęłam kurs rysunku, aby zdecydować czy dobrze wybrałam swój przyszly... Zuza Kurs maturalny (1) Bardzo fajne zajęcia. Marcin Polecam (1) Zaczelam Kurs z mysla o studiach architektonicznych, chociaz ostatecznie... Klaudia Mi się podoba :) (1) Mi się podoba, jak chcesz się czegoś nauczyć to się nauczysz :) nati Dzięki za szkolenie (1) W czerwcu brałem udział w szkoleniu w Exerters i z powodzeniem mogę polecić... Second officer