Dzięki za szkolenie (1) W czerwcu brałem udział w szkoleniu w Exerters i z powodzeniem mogę polecić... Second officer Jestem zadowolona (1) Skończyłam w tym roku kierunek roczny asystent nauczyciela przedszkola.... wesolamina ECDIS-szkolenie (2) Pełen profesjonalizm, rzetelnie i przystepnie przekazana wiedza. Szkolenie... krzysztof
Świetna szkoła i kursy! (1) Bardzo jestem zadowolony z kursów w Anatomic. Szkolenie jest wyjątkowo... Tomek POLSKI- TYLKO Z PANIĄ KASIĄ KRÓLEWICZ (1) To prawda, Pani Kasia działa cuda! W czasie zaledwie trzech miesięcy Pani... Iwona Polski- Pani Kasia działa cuda! (1) Język polski to moja zmora- nudny i nie do pojęcia. O tej maturze... Justyna SZKOLENIE W JASMAR SECURITY (1) Ukończyłem kurs i jestem bardzo zadowolony.Kurs prowadzony przez... Edward Warto (1) Wspaniali ludzie pełni pasji . Dobrze zainwestowane pieniądze w rozwój.... Jarosław :) Polecam kurs KPOF w Jasmar (1) witam. z całą odpowiedzialnością polecam kurs w Jasmar Security. wykładowcy z... Arkadiusz Bardzo dobre korepetycje! (1) Pan Marcin prowadzi zajęcia w sposób dostosowany do ucznia, ma dużą wiedzę,... han-cek Matura to bzdura, ale tylko z Panią Kasią :-) (1) Polecam wszystkim zajęcia z polskiego prowadzone przez Panią Kasię. Na... Hubert M. POLSKI - polecam!!! (1) W minionym roku szkolnym miałam zajęcia z Panią Kasią, najlepszą polonistką,... Pola K. Matura po latach (2) Matura po 23 latach ZALICZONA. W październiku 2016 roku skorzystałem w... Darek Kurs masażu 2w1 w szkole Anatomic. (1) Szkoła Anatomic to bardzo fajne i energetyczne miejsce. Byłem uczestnikiem... Rafał Twardowski Witam serdecznie (1) Kurs masażu klasycznego I i II stopnia w Gdyńska Szkołę Masażu Anatomic... Przemysław Wąsik NOVA CENTRUM EDUKACYJNE POZNAŃ (1) Chodziłam do tej szkoły w Poznaniu i zdecydowanie nie polecam!! Straszna... K Szkolenie BHP nie musi być nudne (7) przekonałem sie o tym uczestnicząc w szkoleniu okresowym bhp dla... projectmenager82 j.ang X LO (1) Dzięki zajęciom i dodatkowej pomocy nauczyciela zdałem bardzo dobrze egzamin... Przemek wozki widlowe (2) Bardzo slabe szkolenie. Dlugo, kolejki do wozka. 10 osob i jeden wozek -... 2014 Polacam JASMAR (1) Jeśli chcesz nie tylko zaliczyć kurs na kwalifikowanego pracownika ochrony... Andrzej D.