Kurs (1) Bylam na kursie intensywnej grafiki komputerowej I stopnia który polecam... Ewelina Szkolenie (1) oczywiście, że nie musi byc nudne. ja np. uczestniczyłem w szkoleniu... Adam Polecam nie tylko maturzystom zdającym na architekturę (1) Mega przyjazna atmosfera i indywidualne podejście do każdego ucznia.... Julia
Najlepsza atmosfera w Trojmieście (1) Na zajęcia do Edukreski uczęszczałam już jakiś czas temu, ale bardzo miło... Grażyna Polecam (1) Profesjonalne podejście do nauczania, a przy tym luźna i przyjemna atmosfera. Artur Jest spoko...ale kawa nie zawsze jest :P (1) Świetna pracownia, pracownie w sumie. Klimat muzyki i pracy podczas zajęć... undersk8 Absolutnie polecam! (1) Nie wiem od czego zacząć. Może od tego, że spotkanie z Karoliną to... Bartosz Szyyszyło Masaż klasyczny 2w1 (1) Z całego serca polecam szkołę "ANATOMIC". Mając 20 lat zyskałam zawód, który... Kryśka :) Najlepsze kursy w trójmieście (1) Zajęcia prowadzone są w bardzo przyjaznej atmosferze, Marcin robi wszystko... Jim TOP! TOP! TOP! lepiej trafic nie moglam (1) ... zaczne odtego ze nie zwyklam pisac ocen ale tu nalezy poswiecic te 5 min... sonka Kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej (1) Kurs ukończyłem 28.02.2017r. Bardzo gorąco polecam wszystkim jeszcze nie... Krzysztof Oniszczuk Najlepsze kursy na studiach (1) Sancho pomagał mi w nauce do chemii organicznej, MBSów i biostereochemii.... Ania Ang X LO (1) Jestem zadowolony z zajęć indeksu w Gdyni .Zajęcia pomagają mi powtórzyć... T. Szkolenie w Jasmar Security (1) Ukończyłem kilka kursów ochrony, w tym kwalifikowanego pracownika OFI i... Marcin Czech pierwsza pomoc w żłobku i przedszkolu (1) Bardzo profesjonalne i merytoryczne szkolenie przeprowadzone w miłej atmosferze Ana SZKOLENIE W ŻŁOBKU I PRZEDSZKOLU (1) szkolenie prowadzone przez Pana Bartka daje gwarancję zdobycia ogromnej... Dorota Angielski (1) Polecam , jetem bardzo zadowolona z kursu Asia Gorąco polecam !!! (1) Skończyłam kurs masażu 2 w 1 , Karolina jest świetnym nauczycielem. Wiedzę... Beata St. Wiedza, a nie sam papierek (3) Mówiąc z własnego doświadczenia, śmiało polecam kurs kwalifikowanego... Przemysław Gawryś Liceum dla dorosłych w Olsztynie POLECAM!!! (1) Ja jestem już na V semestrze LO. Teraz będę podchodził do matury i polecam... Ja uczeń