Studentka architektury - opinia (1) Kurs bardzo profesjonalny, przyjazna atmosfera. Prowadząca wymagająca, dzięki... Studentka architektury Polecam gorąco!! (1) Po kilku pierwszych zajęciach widać efekty w rysowaniu, nawet u tych którzy... Studentka polecam (1) Bardzo fajna atmosfera, wysoki poziom, przystępne ceny, polecam :) Asia
polecam! (1) Zdecydowanie polecam. Z właścicielem można się świetnie dogadać, na kilka... Karol Stowarzyszenie Księgowych w Polsce (37) Witam! Czy ktokolwiek uczestniczył w kursach księgowości organizowanych... TNT Najlepszy kurs z biologii na świecie! (1) Dzięki Pani Aleksandrze Rutkowskiej udało mi się rozgryźć klucz na... Paulina Gorąco polecam (1) Kurs zadowalający, bardzo duzo praktyki. Prowadzący konkretny, rzeczowy,... Wojtek Jestem zadowolony z poziomu nauczania oraz miłej atmosfery (1) Do BC Colleage chodzę zawsze z dobrym nastawieniem, ponieważ wiem, że zajęcia... Kamil Super szkoła (1) Przystępna oferta, dobre ceny, miła kadra - polecam! Anna Super kursy polecam każdemu maturzyście (1) Kursy prowadzą bardzo doświadczeni edukatorzy, super atmosfera, bardzo dobre... XYZ Miła atmosfera, profesjonale przygotowanie (1) Jestem bardzo zadowolona z lekcji. Naprawdę fachowe przygotowanie do matury... Karolina J.Polski - Pani Krystyna-super pedagog (1) Z Panią Krystyną miałem zajęcia przez całą 3-ą klasę gim. Super nauczyciel.... Andrzej Polecam (1) Współpracuję z Panem Pawłem już od 3 lat. Każdy kurs ratownictwa zawsze był... Monika Żukiewicz Przedszkole Mar Oszuści? (1) Też jestem rozczarowana. Niby wpisowe za darmo przy wpłacie za cały rok a jak... aniemówiłam Dobry poziom nauczania (1) Polecam Nova centrum edukacyjne ze względu na poziom ich nauczania i... Julia Polecam (1) Polecam naukę w Nova centrum edukacyjne. Już nie będę pisała o organizacji,... Kaśka Super (1) Bardzo polecam, chodzę na zajęcia od grudnia i muszę przyznać, że mój poziom... Karolina Pierwsza Pomoc Przedmedyczna (1) Bardzo polecam tą firmę! W końcu profesjonalne podejście do tematu szkoleń z... Gdynianin Przygotowanie do egzaminu maturalnego (2) Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza którą otrzymałem od Pani Krystyny... Tadeusz kampania (1) Polecam, rozkręcili mi profil firmowy na Facebooku, klientów od razu więcej. Karku