pisanie CV (2) Polecam firmę jeśli szukacie pracy. Potrafią bardzo fajnie podrasować CV i... Hamster POLECAM !!! (1) Marcin pomagał mi z chemią organiczną na studiach. Dzięki niemu po ciężkich... Emilia Szkolenia dla firm (1) Szkolenia sprzedażowe prowadzone przez pcpolska są świetne, cały zespół w... Henryk
kampania na fb (1) Założyli dla mojej firmy profil na facebooku i zajmują się jego prowadzeniem... Mateusz kierunki stomatologiczne POLECAM!!! (1) Skończyłam asystentkę stomatologiczną byłam zadowolona zapisałam się nawet... Agas Polecam (1) Jestem tegorocznym absolwentem LO. Jak dla mnie było ok.zdałem z dobrymi... OLEK Było Super na tym kursie (1) Zakres nauczania teoria jak i praktyka na wysokim poziomie. Instruktorzy... Jarosław Z. szkolenia sprzedażowe (1) organizowali ostatnio szkolenia w firmie gdzie pracuje - prowadzący z dużą... Maja Kampanie w socialmedia (1) Polecam PC Polska - działają szybko i skutecznie. Kampania na facebooku i... Kasjann Matura po 16 latach ZALICZONA (1) W październiku 2015 roku skorzystałam w "Indeksie" z kursu przygotowującego... Agnieszka kurs kroju i szycia (34) Czesc! szukam chętnej Gdynianki (nie tylko :) na kurs kroju i szycia... asia xx Miła i profesjonalna. (1) W pełni profesjonalna szkoła rysunku, w której można rozwinąć swoje pasje i... Dominika spawanie TIG 141 (1) EuroPartner jest najlepszy w szkoleniu spawaczy. Pan Tadeusz ma nie tylko... Tomek :) (1) Super kurs. Polecam wszystkim:) Dronio SIM-MED kurs pierwszej pomocy, POLECAMY! (1) Szkolenie odbyło się w profesjonalny i sprawny sposób w języku polskim oraz... Karol Super szkolenie, Polecamy! (1) Szkolenie odbyło się w siedzibie naszej firmy. Przeprowadzone profesjonalnie,... Gosia Moje zdanie (1) Witam, chcialem podzielić się opinią na temat szkoły. W chiwili obecnej... Michal90 Daja radę (1) Super ludzie! Zapisałem się na Vlosa i BVlosa za jednym zamachem i to była... Piotrek Angielski w X LO (1) Uczęszczałam w 2016 r na kurs i jestem bardzo zadowolona. Poziom rozszerzony... Agata angielski (1) J. ang w X Lo , poziom rozszerzony -jestem bardzo zadowolona. Pani I.S bardzo... Aga