Super !!! (1) Szkolenie super ! Podejście instruktorów indywidualne do każdego . Rozwiali... Kasia Rewelacja (1) Zdecydowanie polecam. Byliśmy tam w ramach bonu podarunkowego. Fajna i... Bartek i tata wieczór panieński 1000% dobrej zabawy (1) Ogromne wyrazy podziękowania dla was Piotrze i Szymonie. Cieszę sie że taka... Iza z kolezankami
Tajfun-tak trzymać!!!! (1) Witam. Dziękuję za termin i profesjonalna obsługę. Strzelać z Panem p.... Katarzyna cv po angielsku (2) Polecam, nie wiedziałem jak zabrać się za napisanie CV po angielsku,... Kasjan Pełna profeska (1) W pełni profesjonalni instruktorzy, indywidualne podejście do klienta, duży... Dawid Indywidualne podejście kadry instruktorskiej do klienta (1) Polecam bardzo serdecznie firmę TAJFUN za profesjonalne i indywidualne... Patrycja Super organizacja i profesja firmy (1) Warto organizować wolny czas w tej firmie super kadra i pełna profesja .... Katerina Super Strzelnica (1) Jestem zadowolony z obsługi i oferty. Nie ukrywam że miałem lekki stres ale... Marcin Wejherowo Ekipa na duży plus (1) Byłem w zeszłym tygodniu z rodzina. Dobra organizacja, chłopaki wiedzą co... Kacper Polecam (1) Pełen profesjonalizm połączony z dobrą zabawą to w skrócie opis udanej... Wiktor Super instruktorzy (1) Ludzie godni polecenia :) Super instruktorzy, profesjonalne wyposażenie i... Iza Instruktorzy to profesjonalisci!!!! Polecam (1) Witam. Chciałem podziękować za szkolenie. Strzelba-nie zapomniane wrażenia.... Bartosz Edukreska - progres z uśmiechem na twarzy (1) Zawsze miła atmosfera sprawiająca ze na zajęciach rysowanie i nie tylko jest... Pastuszek Plusy i minusy (1) W tym roku kończyłam LO.Sama szkoła całkiem ok,nauczyciele tez oprócz Pani od... Żaba Serdecznie polecam (1) Wykonanie strony intenretowej w tak krótkim czasie z takim efektem łał!... Wieśka Czerwona lampka (1) Kpina z ludzi, a nie szkoła. Odradzam! T. BYTOM NOVA CE (1) NOVA Centrum Edukacyjne w Radomiu Zaprasza do ZAPISÓW. Nie zwlekaj dołącz do... NOVA CENTRUM EDUKACYJNEb Świetne i wartościowe szkolenie (1) Dynamiczne i ciekawe szkolenie dostosowane do naszych potrzeb i... Niepubliczne Przedszkole Biały K totalna bzdura potwierdzanie nieprawdy (2) opłata wpisowego,opłata za kazdy miesiąc nauki,warunki fatalane ,brak... Maja