X LO ang roz. (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu,dobre materiały,bardzo dobra... E. Świetny kurs! Polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam! Wspaniała atmosfera ale co ważniejsze doskonale... Marta Rewelacja (1) Bardzo przydatny kurs dla kogoś kto chce poznać tajniki pracy za barem.... Piotr
Świetna strzelnica! (1) Gorąco polecam strzelnicę Tajfun! Bardzo profesjonalne podejście a zarazem... Pati Polecam ośrodek (1) Profesjonalnie prowadzony kurs przez profesjonalistę jeszcze raz dzięki,... Wojtek Polecam!!! (1) Firma godna polecenia. Szkolenie odbyło się w miłej atmosferze a zarazem... Marzena Dziesiątka (1) Przed przyjazdem byłem nastawiony sceptycznie ale w trakcie i po mogę... Rafał Polecam (1) Fajna zabawa polecam wszystkim Jola Kurs spa i punktów spustowych (1) Chciałam z całego serca polecić szkołę Anatomic za profesjonalne podejscie... Katarzyna Kaczanowska Strata czasu na tą szkołę (1) Szkoła jest niepoważna , zamknięto 4 semestr przed samym końcem nauki z... technikadministracji3 Pełen profesjonlizm! (1) Z usług ratowników skorzystałam podczas Manhattan RUN. Od razu,było widać że... Karolina Polecam! (1) Świetna zabawa, pod okiem profesjonalisty! Był to pierwszy raz na strzelnicy,... Gracja Wspaniale (1) Jeden z najlepszych sposobów na spędzenie piątkowego popołudnia. Dawno sie... Jan Świetna strzelnica! (1) Profesjonalna obsługa, każdy znajdzie dla siebie broń idealna, a do tego... Dagmara Rzetelna firma. Gorąco polecam! (1) Z całą pewnością mogę polecić firmę Nord Ambulanse wszystkim potrzebującym.... Dominika Polecam! (1) Skorzystałam z usług firmy Redmedica 20 lutego. Przewoziłam babcię z miejsca... Monika Wweterynaria (1) Zajęcia odwoływane nagminne - o czym kursanci dowiadują się rano w drzwiach.... weteryniaria Gorąco polecam! (1) Byłem już kiedyś na strzelnicy z instruktorem i było strasznie sztywno. Z... Dawid Monika (1) Tak jak napisałam na fanpejdżu, dałabym dyszkę! Za atmosferę, sprzęt,... Monika 3x TAK (1) Z całego serca polecam firmę Reaguj Ratuj. Fantastyczny zespół wprowadzi was... Julia