Darmowy kurs dla opiekunek (1) Zobaczcie sami http://ww.kursdlaopiekunek.pl Enisia panie (1) panie są bardzo miłe Jakub Maniecki Bardzo profesjonalne szkolenia (1) Nasza firma skorzystała z ofert szkoleń z pierwszej pomocy firmy Paramedic-... klient
Polecam kurs stylizaji paznokci (1) Chciałabym polecic dwie osoby prowadzace ten kurs stylizaji paznokci. Pani... Stylistka paznokci polecam (1) Witam, chętnie polecę Ośrodek Kubos, bo znalazłem tam fachową i skuteczną... Grzegorz diVerPL - opinia (1) profesjonalne podejscie do kursanta, mila luzna atmosfera przyjazna dla... diVerPL Profesjonalizm pełną gęba (1) Z Rafałem mam przyjemność współpracować już od kilku lat, rozpocząłem od... J.Kardaś Jestem pod wielkim wrażeniem! (1) Gram na gitarze od około 7 lat i wydawało mi się, że wiele już potrafię.... Marcin Konopek Polecam! (1) Rafał Uhuru Szyjer nauczył mnie tego czego chciałem- grać na gitarze! Ma... Tomek Serdecznie polecam (1) Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, znakomicie dobrana kadra i ciekawa,... Marysia Serdecznie Polecam! (1) Jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalizmem i skutecznością.... Przemek Pokorski POLECAM !!!! (1) Polecam w 100%.Moje dziecko poprawiło oceny z j.angielskiego . Super . Anna i syn Dominik POLECAM - ZNALAZAŁAM TAM POMOC (1) Bardzo polecam Prywatny Ośrodek Terapii Pedagogicznej Kubos. Mój syn... Justyna Linde polecam wszystkim (1) Na wstępie pozdrawiam całą ekipę Herosa;) Zaraz po rozpoczęciu kursu byłem... offoonek Polecam (1) Polecam. Kurs wizażu dobrze zorganizowany, miła atmosfera (rodzinna,... Satysfakcja gwarantowana :) agusia85 - opinia (1) Polecam wszystkim kursy w tej placówce!! Sama ukonczylam kurs kosmetyczny z... agusia85 szkolenie - pierwsza pomoc przedmedyczna (1) Gorąco polecam kurs pierwszej pomocy przedmedycznej. Szkolenie przygotowane... Joanna Czerwionka OPINIA (1) Jako słuchaczka I etapu kursu:"Specjalista ds.Osługi Klienta",pragnę złożyć... Kaleta Grażyna Córka i ja jesteśmy zachwycone (1) Córka i ja jesteśmy zachwycone Panią Anią, Panią Beatką i Panem Jarkiem, a... Justyna J. Ewelina Dumkiewicz - opinia (1) profesjonalnie i na poziomie Ewelina Dumkiewicz