bezsenna1984 - opinia (1) Szkolenie z kadr na bardzo wysokim poziomie. Szkolenie z księgowości ...... bezsenna1984 :) (1) bardzo milo bede wspominac zajecia z Pania A.Rutkowską :):):):):) zajecia... Toskaaaa rozsądek!! (1) Wspaniali nauczyciele, ale administracja pozbawiona etyki. Za zapłacone z... Niezadowolony
Polecam!! (1) Kurs jest naprawdę wartościowy, prowadzony przez profesjonalistę, w baardzo... Karolina Godne polecenia!!!!!!!! (3) Jestem juz po maturze i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że INDEKS... Natalia :) (1) Dziekuje za tak mily i przyjazny kurs. Poziom nauczania bardzo dobry. Bardzo... siara Polecam (1) Zwięźle i na temat ,można wynieść naprawdę wiele z tego szkolenia . A... Grzesiek Polecam!!! (1) Zaczynałam naukę od zupełnych podstaw, i bardzo się cieszę, że trafiłam pod... ala POLECAM! (1) Zgadzam się z Julkiem:D master of disaster Sancho dzięki !!! (1) Polecam kurs z organy Sancho, bo dzięki niemu bardzo dużo się nauczyłem i... WIKA Polecam (1) Kompetencja, zorganizowanie i dużo radości. Brałam udział w Warsztatach z... Monika ocena szkolenia (1) Szkolenie przeprowadzone w sposób rzetelny, zwięzły i na temat serdecznie... Paweł Jurkowski Świetna innowacyjna oferta urodzinowa !!! (1) Bardzo fajny pomysl na organizację urodzin. Dzieci zachwycone, obsługa... Agnieszka Kursy popołudniowe - kontynuacja edukacji (1) Witam. Moj syn uczestniczył w kursach weekendowych oraz kursach... Marek L. Polecam!!! (1) Jestem absolutnie zadowolona!! Gdyby nie te zajęcia, podejście do organy i... Monia bylo warto! (1) Zalem chemie organiczna poraz pierwszy od 3lat! Tak sie nauczylem na pisemny... Krystian Kurs z chemii organicznej (1) Przez 2 lata chemia organiczna była czarną magią. Sancho na swoim kursie... pepe kursy florystyki sa the best (2) Przyjechalam specjalnie do Gdyni, aby zrobic w APUS kurs florystyczny, bo... Basia edytorstwo (1) organizuje ktoś kursy edytorstwa albo pokrewne w Gdańsku? c-not gorąco polecam!! (1) Ośrodek gwarantuje doskonałe przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Od... Beata