Polecam (1) Kompetencja, zorganizowanie i dużo radości. Brałam udział w Warsztatach z... Monika ocena szkolenia (1) Szkolenie przeprowadzone w sposób rzetelny, zwięzły i na temat serdecznie... Paweł Jurkowski Świetna innowacyjna oferta urodzinowa !!! (1) Bardzo fajny pomysl na organizację urodzin. Dzieci zachwycone, obsługa... Agnieszka
Kursy popołudniowe - kontynuacja edukacji (1) Witam. Moj syn uczestniczył w kursach weekendowych oraz kursach... Marek L. Polecam!!! (1) Jestem absolutnie zadowolona!! Gdyby nie te zajęcia, podejście do organy i... Monia bylo warto! (1) Zalem chemie organiczna poraz pierwszy od 3lat! Tak sie nauczylem na pisemny... Krystian Kurs z chemii organicznej (1) Przez 2 lata chemia organiczna była czarną magią. Sancho na swoim kursie... pepe kursy florystyki sa the best (2) Przyjechalam specjalnie do Gdyni, aby zrobic w APUS kurs florystyczny, bo... Basia edytorstwo (1) organizuje ktoś kursy edytorstwa albo pokrewne w Gdańsku? c-not gorąco polecam!! (1) Ośrodek gwarantuje doskonałe przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Od... Beata super szkolenia (1) dawno nie miałem w firmie tak fajnego szkolenia, prowadziły je młodzi ludzie... absolwent Polecam baardzo!! (1) Do korepetytora zgłosiłam się z ogromnymi zaległościami z przedmiotu.... studentka PG świetna placówka (6) zrobiłam tam kurs stylizacji paznokci i bardzo mi sie podobało. Kosmetyczka,... Iza po prostu superkorepetytor, polecam! (1) wszystkie koła zaliczone, przeskoczyłem pisemny egzamin i poszedłem od razu... dzidu Semiramida - opinia (1) Polecam absolutnie każdemu. Przez dwa lata nie mogłam zdać organy, aż w końcu... Semiramida 100% zadowolenia (1) Bardzo dobre podejście do studenta, szeroka wiedza przekazywana w prosty i... Agnieszka NLP - NIE !!! kupuj kota w worku (1) Chciałbym zaprosić wszystkich na spotkanie odsłaniające techniki NLP Na 4h... nlp3miasto.pl Konferencje (1) Szczególnie cenne są konferencje i krótkie formy kursów doskonalących. Paweł biuro (1) Biuro od dwoch dni niedostepne, brak jakiejkolwiek informacji, brak... Dabka Serdecznie polecam! (1) Szybka obsługa, świetny kontakt i miła atmosfera. Sprawnie i rzetelnie. Czego... Renata M