Super! (1) Jestem mile zaskoczona lokalem,jakością i podejściem. A co najważniejsze moje... Olga poleam (2) Polecam - przedłużałam rzęsy niejednokrotnie ale nigdzie nie były zrobione... Ewa Absolutnie polecam !!!! (1) Prowadzący to świetny i wyrozumiały korepetytor. Tłumaczy w prosty i... Ania
Serdecznie polecam (1) Uczęszczałam na zajęcia u Sancho przez cały semestr regularnie. Chodziło się... roundabout Kursy i szkolenia - nowa wyszukiwarka (1) Polecam nową wyszukiwarkę, dzięki której można odnaleźć ciekawy... gregor Odradzam, brak profesjonazlimu !!! (1) Zgadzam się z opinią poniżej. Firma odznacza się totalnym brakiem... Stracony czas przed maturą bezsenna1984 - opinia (1) Szkolenie z kadr na bardzo wysokim poziomie. Szkolenie z księgowości ...... bezsenna1984 :) (1) bardzo milo bede wspominac zajecia z Pania A.Rutkowską :):):):):) zajecia... Toskaaaa rozsądek!! (1) Wspaniali nauczyciele, ale administracja pozbawiona etyki. Za zapłacone z... Niezadowolony Polecam!! (1) Kurs jest naprawdę wartościowy, prowadzony przez profesjonalistę, w baardzo... Karolina Godne polecenia!!!!!!!! (3) Jestem juz po maturze i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że INDEKS... Natalia :) (1) Dziekuje za tak mily i przyjazny kurs. Poziom nauczania bardzo dobry. Bardzo... siara Polecam (1) Zwięźle i na temat ,można wynieść naprawdę wiele z tego szkolenia . A... Grzesiek Polecam!!! (1) Zaczynałam naukę od zupełnych podstaw, i bardzo się cieszę, że trafiłam pod... ala POLECAM! (1) Zgadzam się z Julkiem:D master of disaster Sancho dzięki !!! (1) Polecam kurs z organy Sancho, bo dzięki niemu bardzo dużo się nauczyłem i... WIKA Polecam (1) Kompetencja, zorganizowanie i dużo radości. Brałam udział w Warsztatach z... Monika ocena szkolenia (1) Szkolenie przeprowadzone w sposób rzetelny, zwięzły i na temat serdecznie... Paweł Jurkowski Świetna innowacyjna oferta urodzinowa !!! (1) Bardzo fajny pomysl na organizację urodzin. Dzieci zachwycone, obsługa... Agnieszka Kursy popołudniowe - kontynuacja edukacji (1) Witam. Moj syn uczestniczył w kursach weekendowych oraz kursach... Marek L.