usunąć śrubę potrzebuję... (2) poszukuję namiarów na tokarza/ślusarza...w celu rozwiercenia/usunięcia śruby,... ŁOSIU Korba LX hollowtech 2007 (7) Kupiłem ta korbę w tamtym roku, zrobiłem może 8 tys. Na początku nic sie nie... Suchy Impreza kolarsko-rowerowa w Pruszczu Gd. (1) 01.06 odbędzie się impreza kolarsko-rowerowa w Pruszczu Gdańskim... AdamL
Kryterium Uliczne O Puchar Prezydenta Miasta Gdańska (5) Nazwa: Kryterium Uliczne O Puchar Prezydenta Miasta Gdańska Miejsce: Gdańsk... Majek 8H NA OKRAGLO (17) 21 czerwca 2008 SOPOT !! Chcesz sprawdzić, na co Cię stać? Wystartuj w 8H... robin7 sprzedam blura xc z widelcem fox 100 rlt (1) tutaj... rB Szukam do pary na 8H na okrągło (3) Witam! Szukam osoby chętnej, która wystartowałaby ze mną w parze w zawodach... pablo_gd wyniki maratonu Gdynia Krykulec (19) Czy ktoś wie dlaczego nie ma jeszcze wyników z tego maratonu? Przeciez to już... jerry Maraton MTB Trophy 2008 (37) Zapraszam do oglądania galerii zdjęć na żywo naszych kolegów z GER'u... GER Alien GHOST Racing (2) Alien Ghost Racing Witam, Sprzedam rower ALIEN Ghost Racing. Doskonały... lmurawski Stery 1,5 z redukcą na 1 1/8 (2) Niestety w całym 3mieście nie dostane nigdzie sterów 1,5 cala z redukcja na 1... Karlos Jak ustawic siodełko ? (3) temat stary jak swiat - w sumie cos tam, gdzies przeczytalem itd, ale moze... Ziarno Jakie zabezpieczenie (łańcuch)? (2) Chętnie poznam opinię forumowiczów na temat ^^ Chce przypiąć maszynerię w... whyyp PP w Maratonach Szosowych - Kołobrzeg 31.05.2008 (3) Witam! Czy ktoś jedzie do Kołobrzegu na Puchar Polski w Maratonach Szosowych... Majek my tu gadu,gadu... (11) ... a tym czasem wątek wspólnego wypadu na Hel umarł :/ Swojego czasu... Barry selle czy tioga? (11) witam, planuję zakup siodła będzie to selle italia lub tioga (spyder) cena i... ŁOSIU Melatonina (7) Witam, ten temat troche nie pasuje do tego forum, ale sprobuje, moze ktos... Ziarno foty maraton Gdynia (22) Jak ktoś ma coś niech podzieli sie linkiem. Dzieki. Gdyby strzałki były... goli Sigma na centrumrowerowe.pl (5) Mam takie dość naiwne pytanie. Znalazłem na cetrumrowerowe.pl Sigmę BC 906... balon mam taki problem (2) mam taki problem: jak jade rowerem, to mysle o chlopakach w obcislych... andy