Srebrny Focus ITD

Ostatnio można owego spotkać. Wczoraj na końcu obwodnicy przy Tesco, dzisiaj w okolicy VW w Chyloni. Polują Chłopaki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Srebrny Focus ITD

Regularnie widziany przy zjezdzie z obwodnicy w Gdyni (ograniczenie do 50km/h), na przeciwko salonu VW - ulica Morska w Gdyni, oprócz tego na Armii Krajowej w Gdańsku.

A większość ludzi w ogóle nie zwraca uwagi i idzie pełnym ogniem obok niego. ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a wczoraj po 8.00 estakada kwiatkowskiego w kierunku obłuża, pomiędzy zjazdem a wjazdem z janka wiśniewskiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

znacie numer rejestracyjny tych szumowin i złodzieji Tuska?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

wczoraj "strzelal"z pobocza obwodowej kier.pruszcz-gdynia na wysokosci straszyna.... nieswiadomi "lataja obok nawet 150km/h" zdziwienie bedzie jak foto z mandatem przyjdzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę pisać w tym temacie, jeśli ktoś ich zauważy. Póki co:

"Ich ulubionym miejscem jest zjazd z obwodnicy Trójmiasta gdzie stoi stacjonarny fotoradar i ograniczenie 70 kilkaset metrów za fotoradarem jest ograniczenie do 50 a zaraz za nim stoi srebrny Ford Mondeo i grabi każdego kierowcę nikt nie jest w stanie natychmiast zwolnić do 50."
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

kilkaset metrów nie dasz rady zwolnić o 20 km/h ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda ze takich focusów jest tak mało...szkoda też, że mandaty za wykroczenia drogowe są tak niskie...szkoda, że tak dużo na drogach jest kierwców rajdowców...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

-szkoda ze u nas nie ma drog,autostrad...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, że mój samochód nie wyciągnie więcej jak 140km/h :-P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

FORD FOKUS SREBRNY WE 584CW
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...