Wynajem busa, gdzie?

Witam, chciałbym wynająć busa 9 osobowego na wyjazd zagraniczny w wakacje.
Czy ktoś jest w stanie polecić sprawdzoną wypożyczalnię?
Z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wynajem busa, gdzie?

Hej wejdz sobie na strone tds skorpion maja fajne 9osobowe auta z 2016r w cenie 200/doba bez limitu kilometrow polecam opla vivaro bralem ;)

nie będe reklamował ale zabukuj już teraz bo niedługo znalezienie w przystępnej cenie będzie graniczyło z cudem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skuter, motocykl, samochód, bus.. https://speedrental24.pl/wypozyczalnia-samochodow/ ma ciekawą ofertę, polecam. Tanio i solidnie, a o to chyba chodzi najbardziej :)

Transport z Wawy do Gdańska mieliśmy organizowany przez Dar-trans. Auto z ich kierowcą do nas podjechało po towar i dostarczyło go na miejsce. Po prostu interesowała nas taka opcja, w której nic nas nie obchodzi. I ją dostaliśmy. Z mojego punktu widzenia absolutnie nie ma się czego czepiać. Ale oczywiście każdy może sobie na własną rękę zweryfikować ich samochody.

Inne tematy z forum

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....