Uwaga na pułapki na psy w lasku przy ulicy Podgórskiej. (19) Mój pies znalazł już dwie pułapki w postaci suszonych płatów słoniny z wbitym... ermilka Znaleziono kotkę (1) Na ul. Jasia i Małgosi znaleziono śliczna szara kotkę. Kotka oswojona. Osoby... Ewa i Ania Czy są tu jakieś psiary? Szukam dobrego chirurga dla psa. (32) hej jeśli która ma doświadczenie z wet chirurgami to prosze o namiary... Cytrynka 007
Znaleziono kota (1) Witam, w ubiegłym tygodniu na ul. Złotej przybłąkał się biały kot. Śliczny... Gosia Czy ktoś nie zgubił psa? (1) Od dwóch dni w okolicach ulic Wyczółkowskiego, Ojcowskiej, parku na Bema... Maggie Jack russel terier zaginął (1) Dnia 2 listopada 2015 w gdańsku kokoszkach na osiedlu domków jednorodzinnych... wlascicielka psa Adopcja amstaffa? (12) Co myslicie o adopcji 3 letniego amstaffa ze schroniska marta Ewakuacja na Sylwestra (1) Zna ktoś miejsce gdzie moźna się z psem ewakuować ne Sylwestra zdala od... Paula Pomorski Koci Dom Tymczasowy - pytanie. (12) Ja przepraszam ale muszę zapytać.. O co chodzi z tą wizytą przed i po... ania Zaginął kot (1) Kilka dni temu w Bojanie zaginela kotka rasy rosyjski niebieski (2 lata,... mieszkaniec bojana Zaginął york (1) wczoraj zaginął york malutki okolice Oksywia Obłuza bardzo prosze o kontakt... k.p Czy wiecie gdzie kupie żółwie lądowe w Gdańsku/Trójmieście? (2) może widzieliście gdzieś na giełdzie ? interesowałyby mnie... world5@gazeta.pl Jak przekonać męża do zwierzęcia w domu? (10) A mam taka zagwostke dziewczyny, moze mi poradzicie jak to rozegrać? Jakies... Aga Chory kot (tylko koci katar) (5) Przybłąkał mi się kot pod klatkę, ma koci katar, chudy :( zimy na pewno nie... Studenciak Młody rudy kotek (2) Witam! Czy komuś zaginął młody rudo-biały kotek bo kręci się taki w... Domi Zaginął biały brytyjczyk (3) W poniedziałek wieczorem zaginął kot brytyjski o umaszczeniu color point... tutor Znaleziono małego kotka (4) Na ulicy Pogodnej znaleziono małego kilkumiesięcznego kotka. Czarnego z białą... Radek Pomorski Koci Dom Tymczasowy zaprasza i prosi o pomoc - koty ze Stoczni was potrzebują (1) Pomorski Koci Dom TymczasowyRATUJMY KOTY Z GDYŃSKICH STOCZNI! AKCJA BUDOWANIA... Olena Błąkający się czarny piesek na osiedlu Familijnym (8) Od dwóch dni w okolicach osiedla Familijnego między Goździkową a Cynamonową... Baninior Dobry wet w Baninie lub okolicach (16) Czy ktoś korzysta i może polecić dobrego weterynarza z okolicy? Chodzi mi o... dd