Dobry wet w Baninie lub okolicach (16) Czy ktoś korzysta i może polecić dobrego weterynarza z okolicy? Chodzi mi o... dd Biedronki!!! (1) Dzisiaj właziły przez okna (strona słoneczna), normalnie inwazja paskudnych... [piojmn Sopot Wyścigi (2) Od kilku dni w Sopocie Wyścigi błąka się pies rasy beagle wygląda na ok.4/5... proszepani
Zaginęła czarna kotka - Tuchomska/okolica szkoły (2) Zaginąła nasza kotka, od wczoraj rana jej nie ma:( Jeśli ktoś widział... Mat Zgubiono psa - pomocy (7) Kochani, wczoraj w Gdyni Wzg. Św Maksymiliana (okolice bulwaru, Domu... czarna kawa Proszę o pomoc!!! - zaginął pies (7) Proszę o pomoc w odnalezieniu pieska SHIH TZU szczeniak, wabi się LUCKY.Miał... jolanta543 Dog trekking - gdzie i kiedy? (2) Może ktoś wie, gdzie się odbywają spotkania i w jakie dni. Wrzeszczanka Brązowy wyżeł (1) Dzisiaj na Karczemkach znaleziono brązowego, zadbanego wyżła. Został... K. Kotek (5) pytanko/ kto zgubił młodego kota? błąka się biedak głodny pół dnia. rano... ??? Padaczka u psa (2) Witam, Czy ma ktoś cierpiącego psa na padaczkę? Taka została postawiona dziś... Sonia Amstaff/Pitbull luzem na Płycie Redłowskiej (9) Od miesiąca luzem, bez kagańca biega w okolicy Herberta i sklepu Sieć jasny... mama Znaleziono fretkę (5) Jak w temacie dzisiaj w nocy w okolicach godziny 2:30 znalazłem fretkę na... Paweł Zaginął kotek (12) Dzisiaj przepadł bez wieści nasz roczny kotek Kleks. Jest biały w rude plamki... Sąsiad Czarny labrador zaginął (2) Zaginął czarny labrador, wiek 1 rok, ponownie uciekł z domu w okolicach... p&k Nie zginął nikomu szary kot? (2) Nie znam się na radach kotów ale to chyba był rasowy kotek. Widziałam bardzo... saka Jak przyzwyczaić kota do kuwety? (10) Drodzy, od 2 tygodni mam 6-cio tygodniowego kota , kot załatwiał swoje... Masza Zaginęła suczka rasy syberian husky, proszę o pomoc. (3) Witam. W dniu wczorajszym między godziną 10 - 12 zaginął 3- letni pies rasy... Dan84 W Baninie zaginęła suczka o imieniu SUNIA (1) W kwietniu br. zaginęła na spacerze w Baninie czarna suczka. Zdjęcia i inne... Adalbert Mrówki (5) jak wytępić żółte mrówki w ogrodzie? mycholina Komu zginął pies? (7) Dziś w okolicach Wesołej pojawił się fajny psiak. Duży, a właściwie wysoki,... mieszkanka Wesołej