naprawa silnika cc 700

witam
pacjent cinquecento-do wymiany rozrząd zawory,głowica,wałek rozrządu,pompa oleju(uszczelniacz,wałek,zębatki,)części mam .Ile by mnie to kosztowało? ma być zrobione porządnie-polecacie kogoś?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: naprawa silnika cc 700

polecam któryś ze złomowców przy litewskiej w gdańsku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

puki ja żyje ten cienias będzie zawsze żył

Mogę podjąć się naprawy .Moje koszty robocizny to ok.950pln+ ewentualnie obróbka głowicy( planowanie,szlifowanie zaworów i frezowanie gniazd zaworowych) nie wiem jak wygląda wirnik pompy wody osadzony wspólnie na osi wałka pompy olejowej ( jedyny tego typu patent )- być może wystarczy lekko go zabielić na tokarni lub dotrzeć .Mniemam przypuszczać że ta cała naprawa jest wynikiem ściachania wałka rozrządu ( czyli standard w wielu cc700). Jeśli jesteś zainteresowany proszę zadzwonić 602253217.Trochę CC700/900 i BISÓW 700 w życiu przez moje ręce przeszło
Ps. Jestem z Wrzeszcza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok zadzwonię pozdrawiam

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...