GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam (1) Bardzo polecam. Wysoki poziom nauczania. Zostalem doskonale przygotowany do... Rafał Polecam (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy. Wybrałam tę szkołę ze... Karolina Polecam (1) Po długiej przerwie postanowiłam dokończyć zmagania związane z uzyskaniem... Natalia
Polecam każdemu kto ma zamiar się nauczyć jeździć... (1) Instruktorzy przemili samochody w stanie idealnym jazda i nauka to czysta... Natalia Serdecznie polecam (1) Świetne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat. B Maciej Najlepsza szkoła jazdy (1) Po pierwsze teoria prowadzona w bardzo ciekawy sposób, z różnymi anegdotkami,... Dorota Polecam!!!! (1) Polecam wszystkim Gdprawko! Była to moja druga szkoła i cieszę się, że się na... Angelika GDprawko - szkoła godna polecenia (1) Szczerze polecam szkołę jazdy GDprawko. Elastyczne godziny jazd dopasowane... Justyna Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku !! (2) Przygotowanie do egzaminu zostało przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie... Magda Pozytywna ocena (1) Co tu wiele pisać. Egzamin państwowy praktyczny i teoretyczny zdany za... Bernard Zadowolona absolwentka GDprawko (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że zdecydowałam się na naukę w tymże ośrodku.... Basia Najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam wszystkim tą szkołę! Egzamin zdany za pierwszym razem! Szczególne... Asia Serdecznie polecam, świetne nauczanie! (1) Bardzo dziękuję Panu Darkowi z GD Prawka na Morenie za poświęcony czas i... Julia Praktyka zdana za pierwszym razem! (1) Bardzo miły i szybki weekendowy kurs teoretyczny. Profesjonalne i rzeczowe... Paweł M. GDprawko - najlepszy OSK. Polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam! Teoria na kursie weekendowym poprowadzona w... Magda Polecam (1) Zdałem za pierwszym podejściem Gdprawko pełna profeska! Przemysław Zdecydowanie polecam! (1) Szkołę GDprawko wybrałam z polecenia kolegi, który egzamin zdał za 1 razem.... Paulina Instruktor godny polecenia (2) Dzięki niemu zdałem prawo jazdy. Polecam każdemu kto ma spore problemy z... Adrian Jeziak Kurs (1) Teoria szybka i na temat. Kumulacja jazd po 2, czasami 3 spotkania w tygodniu... Dominika Zdecydowanie polecam (1) Zajęcia teoretyczne z Panem Adamem bardzo ciekawie przeprowadzone, w miłej... Kasia