GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

GDprawko Prawo jazdy (1) Bardzo dobra szkoła. Byłem tak przygotowany po jazdach, że czułem się pewnie... Maciej Młynarski Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Zdane za pierwszym razem! Bardzo fajnie i rzeczowo prowadzone wykłady... Iza Egzamin zdany za pierwszym podejściem!!! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę, komentarz pisze świeżo po egzaminie :)... Przemek
GDprawko (1) Jeździłam z Piotrkiem bardzo sympatycznym instruktorem , wszystkie błędy na... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy! (1) Chcę podzielić się opinią o tej szkole jazdy. Jestem obywatelem Białorusi,... Artsiom Polecam (1) Nauka przeszła bardzo przyjemnie ,zdałem egzamin bez problemów ,wszystko... Jarek28 Polecam (1) Polecam szkołę GD Prawko, a w szczególności instruktora, z którym ja miałam... Martyna Polecam każdemu (1) Podjęłam się kursu w GDprawko z racji najlepszych ocen w trójmieście. Wykłady... Oliwia Wspaniała szkoła jazdy. (1) Bardzo polecam wszystkim, którzy wahają się przy wyborze szkoły jazdy.... Maja Polecam GDPrawko (1) Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe, z praktycznym podejściem do tematu. Jazdy... Ewa Gdprawko (1) Polecam Gdprawko. Profesjonalne podejście do kursanta.Cierpliwość i... Daniel Machutta Polecam :) (1) Gorąco polecam, szczególnie Pana Artura który dokładnie i skrupulatnie mnie... Dominika Natalia (1) Polecam!! Instruktorzy są tam bardzo sympatyczni, kompetentni i pomocni.... Natalia Polecam GDprawko (1) Polecam GDprawko i dziękuję Panu Darkowi za to że nauczył mnie jeździć... Grzegorz Super, polecam (1) Na kurs zapisałem się we wrześniu 2017. Miesiąc teorii w fajny i przystępny... Bartosz Najlepsza szkoła jazdy! (1) Świetna szkoła, zdałem egzaminy za 1 razem. Pan Łukasz od teorii dobrze... Ja Polecam (1) Szczerze polecam instruktora Pana Darka. Całe 30 godzin jazd w bardzo miłej... Dominika Polecam (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług GD prawko :) Zarówno zajęcia... Kacper Pan Darek - czyli jak z gamonia zrobić kierowcę :) (1) Polecam jazdy z Panem Dariuszem. Uśmiechnięty i bardzo cierpliwy instruktor... Ruda Kurs (1) Jestem jak najbardziej zadowolony z przebiegu kursu jak i z instruktorów z... Dominik