GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Najlepsza szkółka w trójmieście. (1) Polecam każdemu kto myśli o rozpoczęciu nauki jazdy. Kurs teoretyczny... Jan Polecam (1) Bardzo polecam, teoria przeprowadzona jasno i rzeczowo. Nauka jazdy z... Marynia Gd Prawko robi robotę ! (1) Co tu dużo pisać ,sprawa załatwiona szybka i starannie.Instruktor Artur z... Jacek
Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku (1) Bardzo wszystkim polecam OSK GD Prawko! Teoria weekendowa poprowadzona przez... Aneta szkoła na medal (1) do wszystkich którzy mają chęc startowac na prawko polecam w 100 % szkołe GD... ANDRZEJ M Szkoła nauki jazdy GD prawko Gdańsk morena (1) Absolutnie nie żałuje wyboru tej szkoły ! Kurs teoretyczny przeszedł sprawnie... Katarzyna Kategoria B+E (1) Super szybko, bardzo profesjonalnie. Z czystym sumieniem mogę polecić... Bartosz Polecam! (1) Serdecznie polecam szkołę GDprawko! Fajnie przygotowany kurs teoretyczny... Marta Zdane za 2 razem (1) Generalnie zdane za 2 razem, bo z zaspania zapomniałem włączyć światła już na... Willist B+E Polecam (1) Dzięki Panu Włodkowi kurs zrobiony szybko ,łatwo i przyjemnie .Zdane za... Waldemar K. Kurs prawa jazdy kat. B (1) Niedawno ukonczylem kurs na prawo jazdy kat B w nauce jazdy GD PRAWKO . Kurs... Grzegorz Radtke Polecam (1) Polecam w szczegóności kurs weekendowy - jest najszybciej. Instruktor Łukasz... zdaneprawko Super instruktorzy (1) Bardzo dobra szkoła jazdy .Polecam profesjonalnie z indywidualnym... Agnieszka hoża-rynkiewicz Supcio (1) Bardzo fajna szkółka, gorąco polecam GDPrawko! Egzamin praktyczny zdałam za... Agata GDprawko Prawo jazdy (1) Bardzo dobra szkoła. Byłem tak przygotowany po jazdach, że czułem się pewnie... Maciej Młynarski Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Zdane za pierwszym razem! Bardzo fajnie i rzeczowo prowadzone wykłady... Iza Egzamin zdany za pierwszym podejściem!!! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę, komentarz pisze świeżo po egzaminie :)... Przemek GDprawko (1) Jeździłam z Piotrkiem bardzo sympatycznym instruktorem , wszystkie błędy na... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy! (1) Chcę podzielić się opinią o tej szkole jazdy. Jestem obywatelem Białorusi,... Artsiom Polecam (1) Nauka przeszła bardzo przyjemnie ,zdałem egzamin bez problemów ,wszystko... Jarek28