OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Instruktor (1) Instruktor Bogdan najlepszy Karolina L Polecam OSK SPEED :) (1) Świetnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne przez niezwykle pozytywnego pana... K. Polecam (1) Z czystym sumieniem Polecam miałem przyjemność jeździć z instruktorem Panem... Łukasz
Nie mogłam lepiej trafić :) (1) Nie mogłam lepiej trafić pełny profesjonalizm rzetelność, cierpliwość i... Magda Polecam (1) Świetna atmosfera i profesjonalne podejscie do tematu. Pana Łukasza z całą... Mac Polecam (1) Świetni prowadzący, Duża flota, przez co nie ma problemu z terminami.... Łukasz Super! (1) Wybrałam Speeda bo miał dużo dobrych opinii i mieszkam blisko ośrodka.... Paulina Najlepsza Szkoła ! Najlepszy instruktor Rafał W. (1) Zajęcia z teorii to czysta przyjemność. Pan Janusz teorie prowadzi... Alinka Polecam Panią Bożenkę (1) Najlepsza szkoła teoria super prowadzona Jazdy z P.Bożeną to czysta... kobieta Polecam!!! (1) Trafiłam do speeda z polecenia koleżanki i nie żałuję wyboru. Wykłady super,... Malwina B. Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam, świetne przygotowanie do egzaminu! Zajęcia teoretyczne... Agnieszka Najlepsza szkoła w Gdańsku!!! (1) Jeżeli wciąż zastanawiasz się gdzie szybko, rzetelnie a jednocześnie... Maciek Podziękowania dla Pana RAFAŁA G. (1) OSK SPEED wybrałam bo polecili mi znajomi wykłady prowadzone w sposób bardzo... Małgosia Super Szkoła !!!!!!!!! (1) Jeździłam z instruktorem Panem Rafałem Grabowskim: REWELACJA. Szczerze... Kamila Jazdy z Panem Rafałem Wawer 😊 (1) Jeżeli chcesz, żeby nauka prawa jazdy była ciekawa, a kurs był przyjemnością... Ola Lepszej szkoły nie znajdziecie!!! (1) Najlepsza szkoła. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, a dodam, że... Agnieszka Gręda Lepszej szkoły nie znajdziecie !!! (1) Najlepsza szkoła! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem, a dodam, że... Agnieszka Gręda OSK SPEED -opinia (1) OSK SPEED- szkoła jazdy godna polecenia!!! Kurs przeprowadzany jest... DL Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim ta szkołę ,prowadzacy wymagajacy ale efekty sa puzniej na... Sławek Polecam!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, zdałam egzamin za pierwszym... Wiktoria