OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Pan Janek rewelka! (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Januszem, tak miłej atmosfery na jazdach i... Aga Jak najbardziej polecam Pana Jacka (1) Chciałbym bardzo polecić osk. Speed. Zarówno teoria z Panem Januszem bardzo... Adrisn Polecam (1) Jestem już po zdanym egzaminie na prawo jazdy i z całą pewnością mogę polecić... Daniel
Osk Speed (1) Czytając opinie o tej szkole mam wrażenie że uczy tam tylko jeden instruktor... Zdziwiony Najlepszy instruktor- Rafał (1) Bardzo polecam Pana Rafała, świetny instruktor z poczuciem humoru, bardzo... Liwia Opinia (1) Pan Bogdan jest bardzo cierpliwy i dobrze przygotował mnie do jazdy, zdałam... Opinia P. Natalia - opinia (1) Witam, polecam wszystkim naukę w szkółce OSK speed Teoria z Panem Januszem... Natalia Polecam (1) Bardzo polecam osk speed, a w szczególności Pana Romana. Bardzo... Marcin SUPER! POLECAM (1) Super Szkoła, a jeśli chodzi o instruktora to polecam serdecznie Pana Romana. Bartek Najlepsza szkoła nauki jazdy!! :) (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy!! :) Pan Jacek jest najlepszym instruktorem na... olka Świetna szkoła (1) Polecam wszystkim OSK SPEED. Zdałem bezbłędnie za pierwszym zarówno teorię... Dawid Najlepszy instruktor z trójmiasta p. Rafał ;) !!!!!!!!!!! (1) Dziekuję bardzo za cierpliwość a przede wszystkim za motywacje dzięki panu... WERONIKA BABA JAGA :) Patrycja - opinia (1) Najlepsza szkoła, a w szczególności pan Rafał dzięki jego cierpliwości każdy... Patrycja Polecam :) (1) Egzamin zdany :) Instruktor Rafał zrobi z was prawdziwych kierowców :)... Sabina Kurs tylko w SPEED! :) (1) Jeśli kurs w Gdańsku to tylko OSK Speed! :)) Jeździłam z Panią Marzeną... Marianna Sa Patrycja Moszczyńska - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, miły instruktor, dobre podejście do uczniów. Patrycja Moszczyńska Ewa - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę i Panią Marzene. Super przygotowala mnie do egzaminu... Ewa Super :) (1) Gorąco polecam!!! Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem, co uważam za... Agnieszka L. Nie ma lepszej szkółki!!!! (1) OSK Speed to zdecydowanie to czego szukałam! Wybrałam najlepszą szkołę nauki... Magda Najlepsza szkółka prawa jazdy w Trójmiescie!!! (1) Gorąco polecam, świetne przygotowanie do egzaminu, instruktorka bardzo... Angelika W.