OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Fabian - opinia (1) Polecam wszystkim . Szkoła na mega wysokim poziomie . Same podejście P.... Fabian Polecam OSK Speed (1) Polecam OSK Speed, szczególnie jazdy z panem Rafałem - nauczyciel wymagający,... Marta Gorąco polecam (1) Gorąco polecam szkole jazdy Speed! Jazdy z Panem Rafałem to czysta... Iza
Polecam bardzo serdecznie! (1) Teoria z Panem Januszem przedstawiona w przystępny i zrozumiały sposób, a do... Michalina Jazdy (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Jackiem i Panem Rafałem. Bardzo mili... Barbara Jestem zadowolony (1) Jestem zadowolony, weekendowy kurs bardzo treściwy. Jazdy z wymagającym i... Dariusz Jak najbardziej polecam! (1) Jestem pod wrażeniem OSK SPEED. Z całego serca polecam wszystkim którzy mają... Agnieszka Rewelacja :) (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Speed ! Zdałam dziś egzamin praktyczny za... ALINA Jestem zadowolona :) (1) Profesjonalna nauka, dobre podejście do kursantów. Julia Polecam:-) (1) Gorąco polecam szkołę OSK Speed . Super atmosfera, indywidualne podejście do... Marta POLECAM WSZYSTKIM PANA JACKA !!!!!!!!! (1) Z całego serca polecam OSK SPEED, świetna atmosfera, elastyczne godziny jazd... KAROLINA Polecam (1) Mogę z czystym sumieniem polecić OSK Speed. Miałam przyjemność jeździć z... Bożena Zdane za pierwszym razem! (1) Wszystko w PORDzie zdane za pierwszym razem. Instruktorzy odpowiednio... Antoni Polecam (1) Gorąco polecam OSK Speed :) Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem,... Basia Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek. Teoria, pomimo że ją znałem jako stały uczestnik... Michał Najlepszy instruktor - pan Jacek! Speed - szybko, łatwo i przyjemnie! Polecam! (1) Zdecydowanie i najbardziej polecam pana Jacka! Lepszego instruktora nie... Marta Polecam wszystkim (1) Dużo instruktorów do wyboru, wszyscy wyrozumiali i cierpliwi; można jeździć z... Aleksandra Pan Rafał ;) (1) Polecam gorąco wszytkim;) Teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy i skuteczny... Sandr najlepszy instruktor p. Rafał !! (1) Wszystkim polecam szkole jazdy Speed. Egzamin zdany za pierwszym razem, a... Krzysiek Najlepsi! (1) Świetna szkoła jazdy! Kurs mija bezproblemowo, przyjemnie i strasznie szybko.... Ala