OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

polecam pana Adama i panią Marzene (1) bardzo fajna szkoła. Solidnie przygotują cie do egzaminu na prawo jazdy. ja... weronika Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy która bardzo dobrze cie przygotuje. Po teorii z panem... Patryk Polecam instruktora Rafala (1) Kurs szybko minął w super towarzystwie Pana Rafała. Instruktor bardzo... Marta
super speed (1) Polecam wszystkim instr.P.Rafała Seba Super szkoła zdane za pierwszym razem. (1) Fajna atmosfera i utalentowani ludzie. Polecam jak najbardziej każdemu. Paweł Najlepsza szkółka - serdecznie zapraszam (1) Świetni instruktorzy, teoria przeprowadzona wzorowo. Każdy szczegół... Pawlos Polecam serdecznie:) (1) Nie miałam pojęcia o kursach prawa jazdy w Gdańsku, koleżanka poleciła mi OSK... Marysia Osk speed rulez (1) Trochę trwało zanim udało mi się skończyć kurs. Miało być weekendowo, a... Wojtek Stawiam na OSK Speed! (1) Wybrałam szkołę Speed, bo jako jedyna w okolicy oferowała kursy weekendowe. I... Ola Najlepsza SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!!! (1) Gorąco polecam OSK Speed, a przede wszystkim instruktora p.Rafała - dzięki... Marta POLECAM!!!!! (1) Polecam tę szkołę! Super instruktorzy i atmosfera. Praktyki odbywałam z Panem... Magda Polecam! (1) Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym. Doskonałe przygotowanie teoretyczne... Radosław Świetna szkoła :) (1) Zajęcia teoretyczne z panem Januszem wspominam bardzo miło, są prowadzone w... Klaudia Polecam ! (1) Polecam SPEED-a każdemu ! Najlepsza szkoła jazdy do jakiej można trafić !... Paulina Najlepsze przygotowanie! (1) Polecam wszystkim OSK Speed! Mimo trudnych początków, zdałam egzamin... Natalia polecam :) (1) Szkółka godna polecenia, egzamin państwowy zdany za pierwszym razem... Natalia POLECAM!! (1) Jak najbardziej polecam OSK Speed. Zajęcia teoretyczne prowadzone z Panem... Izabela G. Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK SPEED! Zajęcia teoretyczne to sama przyjemność,... Marta Polecam :) (1) Po kursie w OSK Speed jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy... Artur z Gdańska Polecam (1) Jak najbardziej polecam OSK Speed. Super podejście do kursantów. Teoria z... Magda