OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim OSK Speed! Przygotowanie na kierowce profesjonalne.... Agnieszka Serdecznie polecam OSK SPEED i Instruktora Pana Romana (1) Dużo dobrego nasłuchałam sie i naczytałam o tej szkole jazdy i opinie są jak... Basia OSK Speed - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, bez problemu można się dogadać z instruktorami. Po... Jakub Łyskawa
Świetna Szkoła Jazdy! (1) Bardzo fajnie i zrozumiale przeprowadzona część teoretyczna przez Pana... Damian S Gorąco polecam! (1) Pan Janusz w profesjonalny ale ciekawy sposób przedstawił teorię a instruktor... Adam Polecam OSK SPEED i Instruktora Romana (1) OSK Speed bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu teoretycznego i... Wojtek Polecam! (1) Gorąco polecam każdemu! Doskonałe przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne.... Radosław Polecam Osk Speed! (1) Polecam wszystkim wybrać tę szkołę! Pracownicy to ludzie z pasją, którzy... Natalia Doskonała szkoła (1) Świetni instruktorzy, świetna atmosfera, teoria jak i praktyka zdane za... Krystian Polecam! (1) Gorąco polecam kursy na prawo jazdy w OSK Speed. Przygotowanie na najwyższym... Karolina Instrukor Rafał (1) Szkoła na 5+. Instruktor Rafał w ciągu 10 godz przygotował mnie do egzaminu... Dominika Nie ma lepszego OSK w Trójmieście! (1) Jestem niezmiernie zadowolony, że mogłem się uczyć i przygotowywać do... Mateusz Serdecznie polecam Speed-a !!! (1) Najlepsza szkoła jazdy do jakiej można trafić ! Zajęcia z teorii z Panem... Paulina Polecam (1) Polecam, zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Część... Magda Gorąco polecam speeda (1) Bardzo polecam jazdy z Adamem instruktor wyluzowany, atmosfera bardzo luźna... Maciek Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Wielki dzięki dla Pana Janusza,Pana Adama i Pani Marzeny. Niesamowita... Ludmila Najlepszy OSK w Trójmieście (1) Na kurs zapisałam się przed końcem roku, był to kurs weekendowy - świetna... Ania F Lepiej trafić nie można, super przygotowanie do egzaminu! (1) Polecono mi OSK Speed po bardzo długiej przerwie od ostatniego oblanego... Dorota Speed !!! (1) Teoria bez zastrzeżeń Praktyka z p.Marzena również polecam Kobieta znająca... Kasia Najlepsi na świecie! (1) OSK Speed to naprawdę konkretny profesjonalizm. Pan Janusz, szef i zarazem... Facebookowa koleżanka Marta :)