OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed (1) Bardzo miła atmosfera, bardzo wysoki poziom nauczania. Zaczynałam jazdę z... Anastasia Polecam w 100% (1) Wykłady interesujące dzięki p.Januszowi a jazdy mega spokojne bez stresu... Gosia Polecam Pana Bogdana i Speed. (1) Bardzo polecam! Pan Bogdan jest bardzo cierpliwy i spokojny, nie krzyczał, a... Weronika
Polecam (1) Polecam bardzo miła obsługa ! Najlepsze instruktorka Pani Bożena ! Polecam z... Norbert Zdecydowanie polecam (1) OSK Speed jest moją drugą i ostatnią szkołą odkąd zaczęłam przygodę z prawem... Ewelcia Pan Rafał najlepszy (1) Polecam wszystkim osk Speed. Szkoła genialna na wysokim poziomie. Wykłady... Magdalena Najlepsza szkoła!!! (1) Z całego serca polecam OSK Speed!!! Pan Janusz jest świetnym wykładowcą,... Monika.M Kapitalna ! (1) Te wszystkie pozytywne opinie nie biorą się z kosmosu. Jeden z najlepszych... Prezes:) Polecam osk speed (2) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie i zrozumiale co potwierdza... Michał polecam :) (2) Bardzo jestem zadowolona z jakości przeprowadzonego szkolenia. Poziom... Aga Najlepsza szkółka w Gdańsku (2) O szkółce dowiedziałem się od znajomych , którzy jakiś czas temu bez problemu... Darek Zdecydowanie polecam! (2) Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed. Wczoraj zdałam egzamin bez żadnego... Kamila Najlepsza szkoła jazdy (2) Przede wszystkim najlepsi instruktorzy :) Atmosfera zawsze dobra, zero... Kinga Polecam ! (2) Bardzo dobra i profesjonalna szkoła. Wykłady przyjemne i z humorem ! Jeżeli... M93 POLECAM OSK SPEED - NAJLEPSZA !!!!!! (2) OSK Speed najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście Teoria z P. Januszem w... Żanet Najlepszy OSK w Trójmieście ! :) (1) Teoria z Panem Januszem byla świetna. Wszystko dokładnie i zrozumiale... Michał POLECAM (1) Serdecznie polecam OSK SPEED , niesamowici nauczyciele, cierpliwi, mili.... Svetlana Speed najlepszy OSK. (1) Szkolę polecili mi znajomi i nie żałuję! Ogromy profesjonalizm, przemiła... Halina Serdecznie polecam tę szkołę (1) Bardzo miła atmosfera, cierpliwość i skuteczność, szczególnie polecam Pana... j191 Speed (1) Teoria z p.Januszem ok Praktyka z p.Marzena również ok Osk Speed polecam Absolwent