OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Super Jazda (1) Polecam Panią Marzenę uczy w dobrej atmosferze, trochę z jajem i można się... MikoMiko polecam!!!!! (1) Polecam! Mimo długiego czasu trwania kursu polecam z czystym sumieniem.... kursant Polecam (1) Super szkoła, bardzo pomocna w zdaniu egzaminu, a w szczególności w... Ala
Mocno polecam (1) Świetni instruktorzy z bardzo dobrym podejściem, zawsze pomocni. Dzięki nim... mg Polecam !!! (1) Najlepsza szkoła jazdy na świecie :)) Pan Janusz jest wyjątkowy , teoria... Monika Marcin - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu, wykłady były super i przystępnie oraz jasno... Marcin Pan Roman jest najlepszy !!! (1) Teoria z Panem Januszem byla przyjemna i z poczuciem humoru. Widac ze Pan... Magdalena S. POLECAM !!!!! (1) Polecam w 100% ! Dzięki Panu Adamowi BEZBŁĘDNIE zdałam egzamin państwowy :)... Kamila Piotrek (1) Nie wystawialem opini bo musialem sie przekonac ;) fakt ze jezdzic umialem... Piotrek peugeot 206 Bardzo zadowolona! Polecam! (1) Bardzo polecam OSK SPEED a w szczególności mojego instruktora p. JACKA;).... Weronika Szkoła jazdy tylko - OSK Speed !!! (2) Pan Janusz bardzo dobrze przekazuje wiedzę na zajęciach teoretycznych.... Agnieszka Najlepsza szkoła !!! (1) Szkołę polecili mi znajomi, za co jestem bardzo wdzięczna. Teoria... Monika O. Świetni! (2) Bardzo polecam tą szkołę w szczególności Panią Marzenę i Pana Adama, z... Viktoria świetna szkoła jazdy (2) polecam osk speed! Zajęcia teoretyczne z panem Januszem były prowadzone w... Wojtek Naprawdę godna polecenia szkoła jazdy (1) Uczył mnie pan Janusz i pan Jacek, nie tylko rzetelnie przekazywali wiedzę... Jarek kurs jazdy (2) Bardzo fajny nauczyciel, zawsze ze spokojem wszystko tłumaczy, ma dużo... Paulina REWELKA (1) Suuppeerr OSK . Teoria z Panem Januszem interesująca. Jazdy z Panem Bogdanem... Wito Very good (1) Najlepsza szkoła pod słońcem. Jazdy z Panem Bogdanem, to prawdziwą... Kasia Polecam! (1) Polecam wszystkim szkółkę jazdy OSK SPEED! Nauka teoretyczna przeprowadzona... Julia OSK Speed - idealny wybór! (2) Jak najbardziej polecam szkołę Speed. Zajęcia teoretyczne prowadzone są... Ania