OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

OSK Speed (1) Szczerze polecam OSK Speed. Pan Janusz potrafi nawet z czegoś tak nudnego jak... Andrzej L Polecam (1) Teoria z panem Januszem zawsze w świetnej atmosferze. Jazdy z panem Bogdanem... Basia Gorąco polecam (1) Pełen profesjonalizm, zajęcia teoretycznie super prowadzone przez Pana... Kasia
"Kierowca na drodze ma przede wszystkim myśleć!" (1) Ulubione zdanie pana Janusza, które zapamiętałam raz a dobrze :) Polecam... Wiktoria polecam osk speed (1) Polecam osk, ponieważ pan Janusz Opiela prowadzi wspaniale lekcje. Opowiada... Michał POLECAM OSK SPEED (1) Bardzo mili i doświadczeni instruktorzy tworzą za równo dla siebie jak i dla... Patryk bardzo dobra szkoła! (1) Polecam instruktora Adama! Świetne podejście do kursanta, wszystko jasno... Monika Z całego serca polecam! (1) W 2014 postanowiłam, że chcę zrobić kurs przyśpieszony, weekendowy. Chodziłam... Karolina M Na duży plus! (1) Jestem juz po wszystkim - kurs szybko minął, egzamin zdany! Poleca wszystkim ;) Agata Polecam! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w tej szkole. Wszystko na luzie i bezstresowo.... Anna halo halo, polecam! (1) Ośrodek na 6+ ! Z panem Adasiem jazda bezstresowa, na totalnym luzie, jak z... EDA Najlepszy ośrodek szkolenia w trójmieście!!! (1) Speed najlepszy ośrodek!!! Teoria za pierwszym, jazdy za pierwszym.Jazdy... HOSTEJCZ OSK SPEED - NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE !!! (1) Profesjonalna szkoła godna polecenia.Bardzo przyjazna atmosfera, zespół... Dorota Piotrowska Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Słyszałam kilka pozytywnych opinii od moich znajomych o tej szkole,dlatego... Marta Gorąco polecam!!! (1) Chciałbym wszystkim szczerze polecić OSK Speed. Wszystko jest na najwyższym... Michał Jedyna taka w trójmieście !!! Polecam SPEED !!! (1) W SPEED odbyłam kurs teoretyczny, praktyczny i jazdy dodatkowe. W 100% mogę... Ewa Super Speed ! (1) Polecam Wam Speeda! Teoria nie usypia było fajnie. Jazdy spoko Pan Janusz... Kate NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH !!!! (1) Z wielką przyjemnością polecam. Teoria - wszystkie niezbędne i praktyczne... Dominika Pan Janusz- POLECAM!!!! (1) Najlepszy instruktor! Byłam w dwóch ośrodkach miałam paru instruktorów,... Maciej Szkola na 6+ (1) Szkola na 6+. Chcialabym podziekowac za przekazana wiedze teoretyczna i... Dominika