OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Świetna szkola! (1) Polecam wszystkim, ktorzy chca miec ciekawe zajecia z teori oraz... Weronika M. Najlepsza szkoła pod słońcem!;) (1) Szczerze polecam! Pierwsze zetknięcie z nauką jazdy przebiegło jak... Kasia Szkoła jazdy godna polecenia! (1) Teoria z panem Jackiem przebiegła w świetny sposób. Potrafi on trafnie i... Michał
OSK Speed polecam (1) OSK Speed polecam. Teoria z p. Januszem wspominam bardzo dobrze, konkretnie... kierowca_bombowca szkoła z klasą-polecam (2) Powiem szczerze, że z jednej strony radość, bo właśnie zdałam egzamin na... halina Polecam :):):) (1) Szkołę polecili mi znajomi, za co jestem im niezmiernie wdzięczna.... Mionika NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin praktyczny zdany co prawda za drugim razem, a... Kasia Najlepsza szkoła pod słońcem;) (1) Zaczynajac od miłej atmosfery w biurze, ciekawych wykładów i przyjemnej... Olga Polecam (1) Gorąco polecam OSK Speed ze względu na profesjonalne podejście i... "absolwentka" Polecam z wielką przyjemnością :) SUPER OSK (1) Dziękuję serdecznie za profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Polecam... Daria Wielkie super :) (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Uważam że jest to... Monika NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE! (1) Pomimo tego, że i rodzina i znajomi odradzali mi zapisywanie się na kurs... lusi Wiadomo kto. (1) Jazdy z Panem Januszem? Lepiej trafić nie można! Ale nie będę schlebiać za... Natalia Monika Zarzycka - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem dzięki... Monika Zarzycka Polecam :) (1) Nadal brzmi to dla mnie niewiarygodnie ale - zdałam egzamin na prawo jazdy... Darek Polecam szkołę jazdy (2) Bardzo polecam szkołę jazdy Speed, a szczególnie Panią Marzenę Kalkowską.... Daniel najlepsza szkoła!!! (1) Teoria z Januszem (fitnesiakiem) i jazdy z Jackiem najlepsze!!! Najlepsza... Artur P. Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam tą szkolę jazdy, zarówno ja i mój brat zdaliśmy egzamin... Marta H. Najlepszy!! (1) Polecam wszystkim Pana Adama,uczy naprawdę jazdy! Przygotowanie do egzaminów... Zadowolona:-) najlepsza szkola w trojmiescie :) (1) Polecam wszystkim :) egzaminy zdane bez problemu , fantastyczne wyklady i... Martusia